onsdag 20 januari 2010

Vår på väg

God morgon! Hoppas din dag börjat bra!? Min dag började med en bil som inte ville starta. Så går det när en lampa blivit på, och bilen används mera sällan. Dottern, som lovats skjuts till skolan, fick snällt traska iväg med skidor och ekipage under armen.

Pastell är inte min favoritfärg, men ändå kunde jag inte låta bli att ta dessa bilder på min promenad härom dagen. Det såg lite smågulligt ut med rosa husvägg, erika i plåthink, hjärta av riskvist och flagad målfärg. Pastell för tankarna till våren och även om det ännu känns avlägset så märker man att dagarna blivit längre, vilket ger en föraning om vår och sommar. Härligt! Men än så länge skidar vi... ja, dom som skidar alltså!

Snart blir det tävlingsdags här på bloggen igen. Så håll utkik kära bloggvänner.. till dess, ha det så bra!

Kram Sabina

7 kommentarer:

Louise sa...

Jag är heller ingen pastellvän - egntligen - men ändå märker jag att detta ljus tycks föra tankarna till rosa, ljusgrön... Så dina bilder stämmer överens med mitt "tycke" just nu! ha en skön onsdag!!

Livet på Vestergård sa...

I dag har vi haft sol och kallt,men bara för att solen skiner så går tankarna mot våren :)
Ha det bra! Kram Kicki

Made in heaven sa...

Hei! Syntes bildene dine var kjempe koslige. Ha en fortsatt fin kveld

Lyckoslanten sa...

Inte illa det du ser på din promenad. ja, nu är det full fart på skidorna. Jag väntar på en varmare sol innan jag stiger på mina skidor. Härligt det vi har att se fram emot! ♥

Limetwig sa...

Är egentliggen inte heller någon pastellvän, eller her inte varit för det tycks komma hem en del sådana prylar ändå...? Har kanske vant mig lite!

Ha det bäst! Åse

Kamomilla sa...

oj oj, biltrubbel är bara så trisst. Vi har just bytt bil, för det blev bara för mycket reparationer. Jag som pendlar måste kunna lita på min bil...

Skojiga bilder och vet du- idag fick jag köra första gången till jobbet utan att använda långljus! det finns hopp!

sinnlighet sa...

skönt litet vinterinlägg, både gällande bil och foto!

agneta