torsdag 21 januari 2010

K o m i h å g . . .

När jag städade bland mina mappar i datorn hittade jag dessa bilder, som jag tyvärr inte har en aning om varifrån de är lånade. Men idéerna är fiffiga... måla krittavelfärg på väggarna, så behövs inte längre några post-it lappar. Allt du behöver komma ihåg kan skrivas direkt på väggen!


Färgerna tilltalar mig... svart vitt, grått, metall. Speciellt den tredje bilden med en robust stolpe i mitten, betong och tegelvägg, svart golv och rejält bord med långa bänkar. Så coolt! Dethär är bara en av de många stilar jag gillar!


Med dessa bilder idag... ha en trevlig torsdag!

Kram Sabina

9 kommentarer:

Louise sa...

ja tänk vad det finns många olika stilar som tilltalar en...man borde väl ha många hus eller lägenheter... :O) ha det fint!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja....det er det som er litt kinkig noen gange at en liker jo flere stiler og tidsepoker.......men da kan det jo bli et herlig sammensurium av personlighet:)
Stilige bilder....
ha en koselig dag
klemklem

Skrållungar och skärgårdsliv sa...

Hej Sabina!
Vad häftigt med griffeltavla på väggen! Ursnyggt! Och praktiskt!

Ha det gott!
Kram Nadja

Lilith sa...

Kul att kunna skriva direkt på väggen! Kunde vara en rolig detalj om gästerna fick skriva en liten hälsning på väggen också. Vilken unik vägg man skulle få då!
Ha en bra dag!

alegni sa...

idag känns det inte alls att våren är på väg!
väldigt tuffa kök du visar idag. jag borde snart komma mig för att beställa nytt till oss... kram

StrandviksVillan sa...

Fiffigt!
Jaa... det är knepigt det där då man gillar så många olika stilar... Men härligt att kika på inspirationsbilder åtminstone!

Sanna sa...

Jättefina bilder du visar!Jag gillar nog många olika stilar. Denna svart-vita stil är otroligt snygg. Vi har inte speciellt mycket svart-vitt hemma, men jag vill kanske ta in lite mer av det. Dina bilder i förra inlägget var också fina!!
Kram Sanna

Kamomilla sa...

Man borde ha minst tio rum, alla inredda i olika stil, inte sant? ;)

Stjärnor & Champagne sa...

Mmmmm jättesnyggt och väldigt fiffigt.

Kram Anne