torsdag 7 januari 2010

Nya tag


Det som känns härligt just idag är det nya året vi lever i. Nytt år innebär alltid nya drömmar, nya tag och nytt liv. Planerna är många för det kommande året. Vilka planer som genomförs och vilka drömmar som slår in återstår att se. Några nyårslöften har jag som vanligt inte gett... strävar till att leva på bästa sätt varje dag och ta tillvara varenda guldkorn i livet. Men drömmar ska man ha och dem ger jag inte upp.

Min hjärna har redan börjat planera nya arrangemang till hemmet för det kommande året. Surprise? Det är mycket jag vill göra, eller vill att någon annan ska göra (tror inte jag ska ta itu med badrummet själv, eller...)
Snart börjar solen visa sig och senast då vill jag börja fixa och ändra här hemma. Ut med vintern och in med våren!Vackra inspirationsbilder lånade från Veranda.com
Jag vill också meddela att smyckestillverkningen har kommit igång igen efter en paus under jul och nyår. Kika gärna in i min smyckesblogg SMS och tveka inte att meila mig för frågor.
Kram till er alla som läser min blogg,
speciellt tack för kommentarerna!
Sabina

9 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Så ljusa härliga bilder. Är det ljuset som gör att kreativiteten vaknar. Jag har också många planer för det här året. En hel del som jag vill få fixat, men det får bli lite i gången.
Ha en bra dag. Kram Kicki

Ocean showroom sa...

Åh, så nostalgisk jag blir när jag hör den här sången. :-). Det är verkligen vackert nu. Massor av ljus från all den vita snön. Fin ny header och vackra bilder du har. Ha en fin dag kram Alexandra

Skrållungar och skärgårdsliv sa...

Hej Sabina!
Hoppas allt är bra med er!
Önskar dig ett riktigt bra 2010!

Kram Nadja

Louise sa...

Härliga ljusa inspirerande rum!! Ha det gott i kylan!

Funccis sa...

Vackra bilder igen! Där vill jag bo i lugn och ro! Bara byta nån färgklick då och då. Kram!

Lilith sa...

Ja, drömmar ska man ha! Det är alltid bra att ha något att ta sikte på, att sträva mot, kämpa för, drömma sig bort till... Vad skulle livet vara utan drömmar? Jag har inte heller gett några nyårslöften, men planer och drömmar har jag gott om... Och jag känner på mig att det kommer att bli ett bra år.
Jag har också fullt med planer för hemmet och trädgården, min man han suckar när jag nämner dessa och vill vila upp sig efter bastubygget... Medan jag är otålig och vill sätta igång med nya projekt genast.
Vackra bilder, såna fina ljusa fräscha färger och detaljer! Nu vill man verkligen släppa in ljuset!
Ha en fin helg! :)

Anette Willemine sa...

Vakre bilder og vakker musikk!!

Ønsker deg en deilig helg, Sabina!

Klem fra
Anette Willemine

Smultron på ett strå sa...

Hej, vilka härliga inspirationsbilder, det kan behövas så här efter jul när man tar ner allt pyntet. Vilken fin header du har! //Kram Maria

Lyckoslanten sa...

Oj så härligt att komma in hit och se vackra bilder, fina smycken, lyssna på skön musik och alla visioner. Här kunde det gärna hända ett och annat, men jag behöver hjälp och min man har övernog med jobb nu, så vi får vänta på varmare tider! Ha en skön helg! ♥ Ann-Lis