lördag 9 januari 2010

Hemma bäst


Bild: Restoration Hardware

Ikväll ser jag fram emot en skön hemmakväll i soffan. Borta bra men hemma bäst... åtminstone idag! Det har varit mycket program den senaste tiden. Igår var vi och tittade på nyårsrevyn här i staden. Efteråt blev vi bjudna på mat hos goda vänner. Det blev mycket skratt under kvällen. Vad annat kan man vänta sig...en revy som heter "Rakådantta" (fråga inte vad det betyder?) och härliga glada vänner... tack alla ni som var med!

Imorgon bär det av till min hemstad igen för att närvara vid systerdotters dop. Efter det börjar festligheterna mattas ut. Ojdå, hur ska det gå? ... jag som börjar bli varm i mina festkläder nu!


Bild: Restoration Hardware

Nu ska jag plocka fram ett par nyinköpta inredningstidningar, ta plats i soffan, bläddra, och drömma mig bort. Önskar att jag hade ett vardagsrum som liknade bilderna jag lånat från Restoration Hardware. Dom är så fina, helt i min smak.

En riktigt trevlig lördagkväll vill jag önska er alla! Nu är det lördagsmys!

Kram Sabina

4 kommentarer:

Louise sa...

Du får väl börja ställa till med egna fester ifall du får abstinens! :O) Ha en skön fortsättning på helgen!

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå där du får väl inte sluta nu, hihi.....Visst är det skönt att vara hemma och bara vara....Men samtidigt kul att hitta på något ibland och få skratta.
Ha det gott vännen.

Krakram Anne

Anonym sa...

Rakådantta! Tur att det inte är ett namn, och att det lilla barnet i morgon sku råkadantta ut för det!S. O.

Anonym sa...

Tack själv för en trevlig kväll. När festlivet börjar kännas avlägset ställer jag till med våffelkalas. ;) Trevlig söndag, önskar en rakådant. :)