fredag 4 december 2009

Julkort
I år är jag väldigt sen med julkorten. Oftast brukar jag göra julkorten själv, eller låta barnen göra, men jag har knappt hunnit tänka på dem över huvudtaget. Och snart ska de skickas! Får fundera ut någonting snart nu, eller så blir det att köpa färdiga kort. Enkelt... men tråkigt!

Julkorten på bilden kommer från en nyproduktion och är illustrerade av Rudolf Koivu som levde i början av 1900-talet. Han har illustrerat många bilder till barnböcker. Dom är så nostalgiska och fina!

Med risk för att bli tjatig vill jag påminna er om att ni kan beställa smycken och hinner bra ännu få dem till julen, klicka in på min blogg S.M.S om ni vill se mer.


Önskar er alla en trevlig helg och till mina landsmän och kvinnor en riktigt
 skön självständighetsdag!

Kram Sabina

9 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Så nydelig gamle julemotiv! Jeg har ennå ikke fått sendt avgårde våre julekort, men en av dagene nå...
Ha en deilig fredag og selvstendighetsdag du også!
Klem fra Anette Willemine

Livet på Vestergård sa...

Så gammeldags vackra julkort du visar! De här hör inte till den tråkiga typen av julkort.
Jag har mina kort men jag har inte alls börjat skriva ännu, men det hinns säkert med...
Ha en bra dag!

Lilith sa...

Oftast brukar jag vara ute i sista minuten med att knåpa ihop mina julkort, men har en massa kvar som jag gjorde till försäljning för ett tag sen så det är bara några till jag behöver göra nu. Riktigt skönt att ha julkorten på det torra i år!
Julkorten du visar här är verkligen inte tråkiga, gillar de gammaldags motiven!
Ha en fin helg och självständighetsdag - vi kommer att befinna oss i vårt kära grannland på söndag! :)

Lyckoslanten sa...

Va duktig du är som skriver så många julkort! Jag har decimerat antalet betydligt med åren, men gör ju åt alla skolans elever, så det blir nog en del. Rudolf Koivus bilder tycker jag om, likaså Martta Wendelins. Jag ska faktiskt beställa fler smycken med tiden! :o) Ha en riktigt skön självständighets helg!

Lilja's Corner sa...

Jag tänkte också vara lat i år och skicka köpta kort. Istället tänkte jag skriva lite mer text, vilket säkert uppskattas av dem som man inte träffar så ofta!

En skön helg önskar jag dig också!
Kram/Nina

Kamomilla sa...

Härliga julkort!
Trevlig självständighet!

Helenas loggbok sa...

Hej!
Har inte heller fått till mina julkort ännu. Satt nu på morgonen och fixade i datorn, men så finns photo shop på vår dator som just nu inte fungerar så då går det inte att komma vidare... Grrrr.

Vad mysigt det låter med dina små lunch och fikaträffar. Det är så där jag har det här i Lux. Igår hade jag 2 vänninor här på frukost och lunch och det är så mysigt att träffas och ibland även få gå bort och bli lite bortskämd. Jag vet ju att det inte är för evigt utan det gäller att mysa så länge det varar.
Ha en skön helg!
Kramar
Helena

sinnlighet sa...

Jag förflyttas tillbaks till slutet av 50-talet när jag ser Dina vykort....och då kan Du tro att jag var en liten liten flicka!! Härlig musik och ljuvliga bilder!!

Agneta

Limetwig sa...

Kan inte bestämma mig om jag ska skicka julkort eller inte, brukar alltid men vi var i Rovaniemi i sommras och skickade "riktiga" kort från tomten... får tänkas på! Det är ju så kul att göra egna...

Ha det bäst! Åse