torsdag 19 november 2009

Bråda tider

Gokväll alla vänner!
Här sitter jag och bloggar när jag egentligen borde sova. Men dagarna vill inte riktigt räcka till längre... har dom månne krympt? Kanhända det beror på att min lilla baby nästa vecka fyller ETT ÅR... och jag ställer mig frågan vart tog tiden vägen? Med tiden har våra dagsrutinerna ändrats. Hon sover bara en gång per dag och under sin vakna tid ser hon till att sysselsätta sin mamma med allehanda sysslor. Därför får jag lov att i all hast sköta bloggandet under småtimmarna nuförtiden, när resten av familjen redan sover.

Jag undrar var jag ska stjäla tiden till att hinna besöka andra bloggar? Det är nämligen en lyx som jag mer och mer fått avstå ifrån. Ibland kikar jag snabbt in hos någon, men det finns så mycket intressant, så jag skulle bara vilja ha mer!!! De få gånger jag hunnit kika runt på sistone, så har jag märkt att det är julpyssel och julbak på gång, och i hemmen står julen och bankar på dörren. Jag är glad om vi hinner få in en julgran till julafton!

Mitt julpysslande och piffande slås ut av smyckestillverkning i år. Det är så mycket roligare att tillverka smycken, och kan jag glädja andra människor med dem så desto bättre! Jag känner mig själv, och vet att julinspirationen kommer smygandes så småningom... då plockar jag fram mina tomtar från fjolåret, köper lite julblommor och så är det jul! Det behöver inte vara mera omständigt än så.

Ni som går och funderar på julklappar... och speciellt till männen som det kan vara lite svårt med ibland... så vill jag tipsa om halsband som även blivit mycket populära hos män. Jag har flere gånger fått frågan "kan jag köpa ett halsband till en man, är det inte för feminint?" Amuletten med en läderrem är verkligen inte feminin. Och texten får ni hitta på själv... så maskulin som ni bara kan komma på!!

Jag hoppas att ni som vill beställa smycken till jul gör beställningarna i god tid, så att ni verkligen hinner få dem före jul. Kika in i min smyckesblogg S.M.S och gör din beställning redan nu.

Nu är det dags för mig att krypa i säng.
Önskar er alla söta drömmar! Natti natti.

9 kommentarer:

alegni sa...

för mig känns det också som om dagen borde töjas ut lite, för jag hinner heller inte med allt jag skulle vilja göra. jag tror det är ett universellt problem, så det borde ju gå att åtgärdas med ett globalt beslut ;)
dina smycken är jättefina. jag skulle gärna köpa ett smycke till gubben, men han är nog inte en smyckesbärare, tyvärr.
kram

Anonym sa...

Samma här! Tiden är en knapphändig vara.

Smyckena är jättevackra. Funderar på nåt till mig själv... :)

Åsa

Anonym sa...

Kul att se din sida, den är jättefin, mysig musik!
Gillade speciellt makeover bilderna, tänk vad lite färg kan göra!!
Kram Jenny

StrandviksVillan sa...

Klart att tiden inte räcker till med tre småttingar, varav den yngsta i värsta upptäckaråldern!
Min yngsta som är tre sysselsätter sig ofta långa stunder själv numera, så skönt! Han gillar verkligen att jag har mitt "nya pysselrum" på övervåningen, då ser han mig medan han leker i sitt rum :)

Tack för julklappstipset!
Ska fundera på det, och isf vilken text?

Den bästa julen får man om man inte har så höga krav, det har åtminstone jag kommit fram till. Men visst, när man ser så mycket fint i alla bloggar så vill man ju själv också... Även jag utnyttjar ofta småtimmarna till bloggande eller inredningsfantasier, hihi!

Take care!
kram!

Kamomilla sa...

Jag har inte hunnit tacka för den senaste försändningen, med de var så fina!! STORT tack, vi är så glada över att ha en del av julklapparna redan fixade :)

Stjärnor & Champagne sa...

1 år, ja tiden går fort....Dom växer fort. Tyvärr är inte maken någon smyckesmänniska. Men dom är jättefina.
Ha det gott...
Kram Anne

Lilith sa...

Ler åt att vi visst har valt samma rubrik för våra inlägg...! Så kan det gå! :)
Jag skulle också gärna töja ut dagarna lite. Ibland vet man inte alls vart dagen tagit vägen - man hade ju tänkt hinna med så mycket och vips är det kväll...
Trots att man inte lägger ner så stor möda på det här med pyssel och julpynt blir det ju jul ändå! Man behöver inte ha så höga krav, det kan bli en precis lika fin högtid i alla fall!
Skulle också gärna beställa ett smycke till min man, men han är inte heller någon smyckesbärare tyvärr...
Ha en skön helg! :)

Lotta sa...

Hejsan, visst bråda tider... tur man har lediga fredagar...
Jättefint sycke. Jag tycker det är väldigt sällan man hittar smycken som män verkligen passar i(förutom gul/silverked). Min man använder inga smycken...
Vill så gärna beställa några smycken av dej men jag funderar hit och dit och kan inte bestämma mej...
Men skall återkomma...igod tid...lovar .
Ha en fin helg,

Lotta

Madicken´s sa...

Tusen tack för smycket.Jag kanske ska beställa något åt nån av de mina...bara jag kommer på någon bra text.

H. carina