måndag 12 oktober 2009

HöstlovGomorron härliga vänner!

Vill börja med att tacka för era kommentarer... jag blir så glad för varje liten rad ni skriver!!! Det är så trevligt att se att både nya och gamla namn dyker upp här och även om jag är lite dålig på att svara så läser jag absolut allt som ni skriver och lägger allt bakom örat!

Hoppas ni har haft en lika fin helg som jag. Vädret har varit toppen och även om jag inte är någon höstmänniska så har jag verkligen njutit av promenader ute i den härliga naturen. Vi har även haft besök av kära släktingar från Frankrike, och träffat nya intressanta bekantskaper.


I vår stad har skolorna höstlov denna vecka, så alla mina skolbarn (hela två stycken) är hemma nu. Eftersom deras pappa inte har ledigt från jobbet och vi inte åker på någon södernresa (som alla andra tycks göra) så får vi bara nöja oss med att ha ledigt och njuta här hemma. Inte så illa det heller!

Vi ska försöka umgås med vänner (dom få som är kvar i stan) och hitta på mycket program, så att inte veckan bara rinner iväg medan tjejerna sitter framför tv:n. Det blir mycket pyssel, som är vårt största gemensamma intresse. För tillfället är det smyckestillverkning på gång.


Vi ska också försöka hinna med ett besök till min gamla hemstad och besöka badanläggningen, som enligt tjejerna är jordens paradis! Tja... det kan man ju diskutera...
Anyway, så önskar jag er alla en bra start på veckan! Trevligt höstlov till alla som nu har höstlov!

Kram Sabina

10 kommentarer:

Lisasholmen sa...

Höstlov hemma njuter vi också av nu. Kladdkake-bak nu. Härligt med måndagsmys :)

Ocean showroom sa...

Flote bilder som alltid!
Kos dere med høstferie og "pyssel":)
Klem, Lene

Ocean showroom sa...

"Flotte" skulle det være, hihi:)

StrandviksVillan sa...

Skönt med höstlov!
Jag jobbar faktiskt bara torsdag och lördag denna vecka, fast egentligen hade jag önskat sista semesterveckan men det gick (tydligen!?) inte. Skulle jobbat fredag också men en annan tar det för mig eftersom Storebror har födelsedag då.

Dagens program för oss är att röja i Storebrors rum inför kommande kalas. Har haft tyg till gardiner i evigheter så nu måste jag nog få dom sydda! Hmmm... bara ett skåp och bokhyllan har tagit oss hela förmiddagen, puh! Sen blir det att försöka få upp några hyllor på väggarna också (med pappans hjälp) och kanske nån tavla.
Dottern har också önskat ett besök vid badpalatset, men jag gissar där är smockfullt nu så vi tar nog det en senare gång istället ;)

Ha så mysigt!

Ocean showroom sa...

Härligt med höstlov! Här i Norge är höstlovet i v. 40. Lite för tidigt tycker jag. Kram Alexandra

Louise sa...

Ha ett skönt höstlov! För vår del blir höstlovet endast ett förlängt veckoslut - men bra så.
Låter mysigt med gemensamt pyssel!

Signe 1 sa...

Hoppas ni får ett helt underbart höstlov och hoppas vädergudarna är med er! Här har vi höstlov v 44! Må gott, kram Sofia

alegni sa...

så skönt det låter med en hel veckas höstlov. då hinner man ju känna att man är ledig. här har ungarna bara två dagar ledigt, så när de äntligen inser att de har ledigt, ska de tillbaka till skolan igen.
fiiina bilder - den med rönnbären ser riktigt läcker ut!
kram

nina sa...

Jag har också varit ute och vandrat i helgen. Det var Rostocka holme. Den var 6,5 km. Rundan var jättefin.

Anonym sa...

Så otroligt vackra bilder du tar! Duktig flicka! Hälsning med värme i höstkylan! M,J,W och Anni.