torsdag 22 oktober 2009

Höstdag i parkenDet är så vackert ute dessa soliga höstdagar. Min inredningspassion är helt veck, men jag är inte alls orolig... egentligen är det bara skönt att kunna tänka på någonting annat och inte ha dille på inredning hela tiden!
För tillfället njuter jag av allt det vackra som naturen bjuder på. När julen närmar sig kommer inspirationen att börja pynta och fixa hemmet i julskrud igen.

Njut av hösten så länge du kan!

Kram Sabina

8 kommentarer:

Ocean showroom sa...

God morgon Sabina! Den kommer nog med besked när julen kommer tänker jag! :-) Men det är väl så med allt det kommer och går som vågor! Ha en fin höstdag kära du! kram alexandra

Teija sa...

Kauniita syksyisiä kuvia. Juu, kiva on välillä pitää paussia sisusteluista. Hetken päästä on into päällä taas.

Mukavaa viikonloppua!

Lena sa...

Vilken vacker höststämning på dina bilder! Borde också själv ta kameran och ge mig ut n sväng, men här är lite grått just nu...

Lena

Lilith sa...

Härliga höstbilder! Ibland är det nog bara bra att vila lite från inredandet, så orkar man ta tag i det med förnyade krafter sen!
Kollade just in din smyckesblogg, och dina smycken är verkligen jättefina! Kanskle kommer det en beställning så småningom, är ju bra julklappstips... Har du fått några beställningar redan? Önskar dig lycka till med dina smycken, vad roligt att du tog steget ut och startade en smyckesblogg! :)

alegni sa...

härliga höstbilder! he e no grant i kokkola!
vad skönt det måste vara att inte ständigt behöva tänka på inredning ;)
kram

Sanna sa...

Vilka fina bilder du tagit!Ja visst är naturen vacker just nu. Jag gillar hösten, men börjar nog så smått längta efter julen.. :)
Kram Sanna

Jenny sa...

Hej Sabina!
Vilka vackra höstbilder:)

Ha en skön kväll!

Kram Jenny

Louise sa...

Vackra höstbilder. Här har det varit grått i några dagar...