måndag 28 september 2009

Kreativ förmågaÅterigen har jag sett beviset på att man med kreativ förmåga kan lyckas med nästan vad som helst inom inredning.

Vi åkte för att besöka kära vänner igår, som vi inte har sett på länge, och se på deras nybyggda Älvsbyhus. När vi steg in i huset möttes vi av ett alldeles fantastiskt inrett hem... så långt ifrån Älvsby-inredning man kan komma! Naturligtvis var hela planritningen ändrad, med rivna väggar och nya planlösningar, finurliga detaljer och ett alldeles underbart kök. Jag blev kär!!

Jag har tyvärr inga bilder att visa, eftersom jag vill skilja privatlivet från bloggen, och inte ens hade kameran med mig. Men jag måste erkänna att när jag såg den fina inredningen så vaknade bloggerskan inom mig till liv och skulle mer än gärna ha knäppt några bilder för att visa. Kanske jag ber mina vänner om att få göra ett hemma-hos reportage nån gång.

Jag ville bara säga att inom inredning är allt möjligt! Det ända som krävs är lite fantasi och kreativitet... så enkelt är det! (för den som kan...)
Och nu har jag igen en gång fått  mina inredningsgener retade, så ni kan gissa om jag skulle vilja ändra om här hemma igen...!? Jag säger bara... stackars min man som ska leva med mig!!! :)

Hoppas ni alla får en underbar vecka!

Kram Sabina
7 kommentarer:

Lisasholmen sa...

Älvsbyhus är ju inte särskilt imponerande i standardutförande. MEN väldigt enkla och billiga att förändra. Vi byggde vårt älvsbyhus strax efter studierna då jag var mammaledig med äldste sonen. Vi fick mycket för pengarna, därför valde vi just älvsbyhus. Inget av standardutförandet finns kvar idag. Och vi är jättenöjda ännu efter 8 år. Inget stort bostadslån, låg energiförbrukning och ett trivsamt hem. Synd att inte fler ser potentialen :)

Ha det bra!!

ika sa...

Jag skulle också vilja se bilder så kanske min inställning till dessa hus ändras. Hoppas du får besöka dem igen med en kamera :)

Lilith sa...

Det gäller att ha öga för vad som kan göras för att få till det där lilla (eller i vissa fall stora!) extra, att se potentialen och se bortom det traditionella standardutförandet. Måste säga att man blev riktigt nyfiken på era vänners hus när du beskrev det så intressant, med sådan inlevelse! Vore verkligen roligt att få se några bilder därifrån så småningom ifall de är villiga att gå med på ett hemma-hos-reportage av dig någon gång! :)
Stackars karlar, de får minsann vara med om en hel del när man får en massa idéer som man vill förverkliga... Men när de sen ser slutresultatet av en omändring brukar de oftast vara mer än nöjda själva också!

Livet på Vestergård sa...

Blir spännande att se, om det blir ett hemma hos reportage ! Ha en bra måndagkväll !

Lena sa...

Låter intressant! Det byggdes ett Älvsbyhus här i närheten för ett par år sedan och de har gjort en del ändringar också, ser jättetrevligt ut. Och goda idéer kostar ju inget (ok, förverkligandet kostar ju ofta, men ibland kan man få stora förändringar med små, goda idéer)!

H. Lena

alegni sa...

vore kul om du kunde åka tillbaka med kameran. du märker ju att vi är många som är nyfikna på deras egna lösningar.
ha en trevlig tisdag!
kram

alegni sa...

ps. axlarna har inga problem med mormorsrutor, men när jag virkar korgar protesterar de däremot...