onsdag 19 augusti 2009

Grekland

Kära läsare, jag hoppas att ni gillar Grekland!?? Det är nämligen så att min kamera är fulladdad med bilder från Grekland, och jag har inget annat att bjuda på för tillfället.

Vårt fortfarande stökiga hus, som jag fått lite grann upprett, har jag ingen lust att visa upp nu. Och dottern som själv gladeligen inreder sitt nya rum, har hängt upp tavlor lite här och där och fyllt saker på de mest konstiga ställen. Så inga bilder därifrån heller! :)

Det får alltså bli Grekland nu... vi kan säga att det är en Grekisk temavecka här på bloggen denhär veckan. Kalimera!Vattnet är så blått i den fina lagunen vi besökte, och sanden vit. Ön heter Kreta.Jag älskar att promenera längs stranden, såväl morgon som kväll... alltid på jakt efter snäckor! I skymningen är det så vackert.


Vackert är det också med bläckfiskar på tork. Men vi var alla ense i familjen om att vi skulle inte vilja äta dessa godingar!Tårtan däremot, som fixades från hotellet när min älskade hade födelsedag- den var supergod!


Samtidigt vill jag nu passa på att tacka för alla hälsningar som kom dagen till ära! Dom värmde ikapp med solen! :)Det finns mycket vackert att se på Kreta, men även en hel del gammalt och slitet. Imorgon ska jag visa något så gammalt och slitet och fult att det är nästan fint- och värt att ta bilder av förstås! :) Ha det bra till dess!

7 kommentarer:

Teija sa...

Kreikka passaa hyvin :) Kauniita kreikansinisiä kuvia, varsinkin ed. postauksessasi! Ja nuo oliot pyykkinarulla ovat tosi "söpöjä"... Itse olen käynyt vain Korfulla, sekin oli ihana paikka.

Aratorps Lena sa...

Mmm, underbart. Vi drar till Grekland den 21 september och efter dina fina bilder blir jag RIKTIGT sugen... Jag LÄNGTAR efter lite semester! Trevlig kväll! /Lena

Lilja's Corner sa...

Vi älskar Grekland :)
Bilderna med bläckfiskarna är så coola! Fast jag tycker nästan synd om dom små krabaterna som hängts och sträckt ut sådär ;)

Mia sa...

Underbara bilder, älskar också Grekland. Var på Kreta bodde ni? Får gåshud när man ser det klarblåa vattnet :)Tack för en "skön" blogg!!

Sabina sa...

Mia, tack själv för kommentaren :)
Vi bodde i Agia Marina strax utanför Hania på nordvästra Kreta.

Lilla huset på prärien sa...

Mmm vilka fantastiska bilder från Kreta!! Dit måste jag verkligen åka och ta med mig familjen :)

My coastal home sa...

Tack för titten, ser underbart ut!!!
Hälsningar /Jackie