fredag 3 juli 2009

Skogsfynd

Jag älskar att promenera långs med dom små skogsvägarna och bara njuta av stillheten runt omkring. Tyst är det inte, med alla fågelsånger, flugors surr och prassel av vindar... men de är rogivande läten. Här kan jag låta tankarna flyga fritt, eller inte tänka alls.


Ett och annat fynd kan man skymta bland träden... som denna rostiga gamla cykel som någon strategiskt har placerat i en cykelställning, mitt ut i skogen. Den har tjänat sina bästa dar, men är så tjusig!
Jag fick höra av en kvinna jag mötte på vägen, att denna cykel är ett populärt fotograferingsobjekt, den har tom. varit med på en fotoutställning. Det kan jag tänka mig... själv är jag ingen duktig fotograf, men jag älskar att fånga det jag ser med min kamera.

Jag fortsätter min rundvandring och stöter på några fler förskräckliga föråldrade maskiner... vad dom egentligen är har jag ingen aning om. Kanske gamla skördetröskor, men visst ser dom ganska fina ut där dom står rostiga och övergivna, i kontrast till det gröna runt omkring.Jag fortsätter vandringen hemåt...

önskar er alla en riktigt skön helg!

8 kommentarer:

Anonym sa...

hej
Jag har läst din blog i dag den är jätte bra

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vännen...

Underbara bilder. Visst är du duktig att ta bilder. Det finns mycket man kan ramla på i skogen.

Kram till dig/ A

StrandviksVillan sa...

Visst är det kul att fota utomhus, motiven tar ju aldrig slut! Och du gör det så bra så!

Ha en fin helg!
A-C

Vekarus sa...

Ihania löytöjä! Kauniita kuvia!

alegni sa...

du är visst en duktig fotograf! o fina fotograferingsobjekt hittar du också, både inne o ute!
kram

Helenas loggbok sa...

Hej!
Du tar ju JÄTTEFINA foton och på jättefina saker. Önskar jag var så duktigt. Att läsa och se dina bilder ger mig jätte mycket inspiration!

Kramar
Helena

Ingeborg sa...

Hej! efter att själv fått en ny kamera, eller dottern fick, måste jag säga att jag tycker precis som du att det är underbart att ströva omkring i skogen och fota fina saker. Cykeln är ju jättefin där den står. Tänk att nån bara lämnat den där söndrig och eländig och nu kanske 10 år senareär den rostig och fin och det finns vi som fullkomligt "dreglar" över den ;).
Hoppas ni njuter av sommardagarna i er nya fina stuga och njuter av varandra,
Kram Lotta

Anonym sa...

Jättefina bilder :) Roligt att läsa din blogg. Så vackert ni har det!! Vi håller också på och förbereder för en egen liten stuga (utan el, vatten eller bilväg...)i skärgården. Så kul, även om mycket ännu är i planeringsstadiet!! Har tänkt oss en enkel men mysig stuga :)