torsdag 2 juli 2009

Fullpott

Det kan man nog säga att denhär sommaren har varit hittills. Vi är bara i början av juli ännu, och har redan fått njuta av många härliga, varma sommardagar.

Fullpott i pilkastning lyckas inte alla gånger


Dom första riktigt varma dagarna ville jag bara vara ute...ta tillvara all sol... njuta av det som jag längtat efter hela hösten, vintern och våren! Nu börjar jag få panik snart för att sommaren kommer att ta slut!! Hur sjukt är inte det?! Varför kan jag inte bara vara nöjd för att det nu är sommar. Men kommer jag att hinna med allt jag har planerat... hjälp... och tänk om det börjar regna snart... är sommaren förbi då? Nej, men jag sa ju just att vi ännu har en lång härlig sommar framför oss, och helst ska det regna också, så att växterna inte dör.

Ok... nu bara njuter jag... skönt!

4 kommentarer:

Vekarus sa...

Et ole ainoa! Minä täällä pelkään, että kaikki kesän aurinkopäivät tulevat käytettyä ennen kuin me edes ehdimme lomalle, mutta eihän se ole niin, eihän!?

Ihanaa päivää!

Teija sa...

Samoilla linjoilla täälläkin. Huolestuttavaa, kun alkaa tehdä mieli jo neuloa syysneuleita... Vaikka loma alkaa vasta ensi viikolla.

alegni sa...

vi är tydligen flera som tänker likadant ;)
jag har bara hunnit vara ute o njuta av det varma vädret korta snuttar i taget, så jag hoppas verkligen att det vackra vädret fortsätter, för nu har jag tagit "semester"! regna kan det göra nattetid :)
kram
ingela

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Ja, sådär tänker jag också ibland, skönt att man inte är ensam om det! Det gäller att njuta av stunden och glömma morgondagen, vilket inte är så lätt när det är så mycket man vill hinna med :)
Ni har fått så fint i ert sommarhus, kul att se alla inspirerande bilder!
Kram
Ann