tisdag 14 juli 2009

Mitt sommarkök


Ljushållare och handduk, Hemtex


Jag tycker om att ha färska örter och frukter hemma. I mitt sommarkök får dom stå framme hela tiden... det ser trevligt ut, och i förbifarten kan man ta sig en frukt som mellanmål.Knudde, heter han som håller ordning på hushållspappret i mitt kök. Man blir glad av att se honom och han är en kär vän som hängt med i många år. Det fanns en annan variant av Knudde, med långt skaft, för att ha wc-pappersrullar på. Tyvärr har den kommit bort i någon flytt.Pepparkvarn, mortel och vin/vattenkaraff från Sagaform.
Jag skulle gärna ha ett utekök på terrassen... bredvid grillen med allting nära till hands. En lång arbetsbänk med hyllor ovanför och förvaringsplats under. När vi grillar ute är det trevligt att alla kan umgås samtidigt som vi fixar maten. Då skulle ett utekök vara på sin plats.


Kanske något att planera för framtiden. Nu är jag helt nöjd med mitt sommarkök inomhus.

3 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei og god morgen
Fantastisk flotte og inspirerende bilder du viser på bloggen din. Her kommer jeg garantert igjen! Ha en riktig trivelig dag. Klem fra Elin :O)

Lotta sa...

Förstår att du är nöjd. Snyggta Sagaform, tycker mycket om dem. Och visst är det underbart med färska örter.
-Lotta

Helenas loggbok sa...

Hej Sabina!

Du visar alltid så fina foton! Man blir så glad!
Hoppas du kan få lite avlastning med hushållssysslor nu under semestern. Även om man är hemma om dagarna är det ju skönt att få lite hjälp i vardagen.

Kramar
Helena