söndag 12 juli 2009

Gardiner och solnedgångRedan klockan tio igår morse hade jag gardinerna på plats. Visst har jag en snäll man som fixade stängerna i ett huj! Och trots att det regnar idag igen, så hade vi verkligen vackert solsken här igår. Så jag fick testa gardinerna, som är mörkläggningsgardiner dvs. släpper inte solljus igenom och håller värmen på utsidan.På kvällen när solen gick ner var det så vackert... en såndär magisk kväll när allting skimrar i rosa. När barnen hade somnat tog jag kameran med mig och gick ut och bara njöt. Vattnet var spegellugnt och det var alldeles vindstilla.


Vårt hus är ännu halvfärdigt från utsidan, men det går framåt hela tiden. Terrassen som varit det senaste arbetsmomentet, börjar bli klar så småningom. Tänk, att en terrass kan göra så mycket... det känns som mycket mer utrymme när man har ett golv på utsidan att röra sig på.

Om bara vädret tillåter så är man ju mera ute än inne på en sommartuga. Följande projekt blir sedan gräsmattan som ska sås. Arbetet tar aldirg slut. Åtminstone behöver vi inte sitta och rulla tummarna här!

Ha en riktigt skön söndag!

Kram till er alla som läser.

5 kommentarer:

Anonym sa...

OJ SÅ FINT DET BLEV! KAN MAN GÖRA DOM DÄR ÖLJETTERNA SJÄLV? DOM PASSAR SÅ BRA IHOP MED ER MARINA STIL!HOPPAS FLICKORNA HITTADE KORSORDSTIDNING ATT SYSSLA MED OM DET REGNAR? VI SKA TILL TORGLOPPISET MED MAIRE Å HEIKKI IDAG OM DET INTE ÖSER NER, VERKAR LITET LOVANDE MELLAN SKURARNA. MA

Hemmalycka sa...

Vad fint det blev, kul att det går framåt men glöm inte att vila lite mellan varven, snart är hösten här :)
Kram Åsa

Anonym sa...

Vilka fina bilder och huset är jättefint! Föressten dina gardiner, var har du köpt dem eller har du fixat det själv?

Krams!

Lotta sa...

Vackert vackert . Jag skulle sååå vilja ha en stuga som er- älskar det lilla halvmånefönstret ovanför det stora fönstret. Underbart. Vad är bättre än att ensam få njuta av tystnaden och det vackra havet en sommarkväll???
Kram Lotta

alegni sa...

underbart, sabina!!