torsdag 11 juni 2009

Syrener och belöningar

Ojojoj, vad det börjar bli spännande nu! Ja, ni som troget läser min blogg vet att vår sommarstuga börjar närma sig inflyttningsklar!

Efter en sen hemkomst igår kväll meddelade min älskade man att golvet är klart! Yihooo... (så nu är det bara några små saker kvar att fixa... vaddå!! Tar jobbet aldrig slut?!) Anyway, så nu vet ni vem som i helgen städar, tvättar fönster och börjar flytta saker till stugan!

Det gör inget att det regnar ute, är mulet, och sommaren har flytt sin kos! Inget kan få mig på dåligt humör (men sen när jag installerat mig därute i stugan... då får nog solen gärna visa sig!)


Det blir den bästa belöningen på länge, att få börja flytta.

Tack, älskling för att du har gjort ett fantastiskt jobb!


Jag tilldelades en annan belöning igår också. Av mina älskade döttrar. Kan hända dom tyckte att jag varit sur och tjatig i veckan och behövde uppmuntras lite :) Efter att dom ätit lunch igår och avlägsnat sig från bordet, hittade jag denna lapp samt peng på bordet.


Det är inte varje dag våra barn betalar för maten! :) Visst värmer det en mammas hjärta när dom visar sin uppskattning för det man gör, men en kram eller puss räcker mer än väl ifall dom vill ge en belöning. Det sa jag till dom också, och blev med en gång överöst av pussar och kramar.
Tro nu inte att det är två små änglar jag bor med... det händer rätt sällan, så det gäller att ta vara på de gånger det sker!

Nu blir det en bloggpaus över helgen.

Önskar er alla en skön helg, hoppas solen lyser på er alla därute!

11 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Oj så du har väntat! Och säkert kommer solen snart igen, kanske nästa vecka? Åtminstone kommer du ha en egen sol ovanför dig medans du bär in grejerna i stugan *fniss*

Ja, dom barnen, dom barnen... Jag brukar ibland känna nåt som prasslar på kudden då jag lägger mig på kvällarna, då har dottern lagt ett brev eller en teckning till mig där :) När barnen har övernattat borta brukar det vara lättare att få puss o kram av dom efteråt, hihi!

Ha en toppenfin helg Sabina!
Kramar!

Sanna sa...

Jag förstår också att du väntat på att inreda och fixa allt. Det ser sååå fint ut redan!
Vilka gulliga barn!Visst värmer det med allt gulligt som barnen hittat på, trots att det ibland kan bli lite bråk också. :)

"we don't remember the days, we remember the moments". ©

Kram,Sanna

Sanna sa...

det blev visst ett ©, då det skulle bli ett <3 (lyckas inte få fram symbolen)

Vekarus sa...

Ihania siis sekä huvilan valmistuminen että lastesi viesti!

Mukavaa puuhailua viikonloppuna! Mekin saimme vapaalle lähteviltä työmiehiltä urakaksi siivouksen, mutta ei vielä ole valitettavasti meillä loppusiivouksen aika...

Pink and white dreams sa...

Hej Sabina

låter härligt nu när ni äntligen skall få flytta in. En lång väntan belönas :)
Får jag fråga hur du gjort så att du fått två spalter i bloggen?

soliga hälsningar från

Sabi

Anna sa...

Grattis !
Vilken lycka för er !
Jag ser fram emot fler bilder från er sommarstuga !
Kram Anna

Stjärnor & Champagne sa...

Åhhh Sabina vad kul för er....Det skall bli så spännande att få se erat fina fina sommarhus. Änglar, näe det är det minsta man kan säga i detta hus.
Lycka till...Kramis Anne

Anonym sa...

Fin blogg och fin bakgrundsmusik - vem är det som sjunger?? sofie Selmani?

Helenas loggbok sa...

Hej!
Hi, hi vad söta dina barn är som gjort den lilla belöningen till dig!

Jag är så glad för er skull att ni verkar hinna färdigt till midsommar! Det ska bli så kul att få se mer bilder därifrån!

Hoppas ni får en mysig helg där ute!
Kramar
Helena

Mamma Millan sa...

hallojs o tack för fin fina ord hos mig!!!! Så härligt med en stuga..det drömmer jag med om;) Hade en som liten(i 25 år) ooo saknar en så!!!Men så sött...betalaför maten;)))))

Kramizzz♥

Vekarus sa...

Minulla on jotain sinulle blogissani! Mukavaa juhannusviikkoa! Pidän peukkuja, että vietätte juhannuksen valmiissa talossa!