torsdag 23 april 2009

Vår!


Vädergudarna har hört min bön.

Nu har det äntligen blivit varmare!


Jag har åtminstone fått lite förhoppningar om en sommar. Jag kan tala om att promenaden med tjejerna igår blev en svettig runda. Inte pga ansträngning, utan det blev så varmt i luften. Det blev vår!!! Som på beställning...Aloe Vera plantan som jag fick av min syster förra sommaren har trogligen sett sina bästa dar! Men med lite kärlek och omsorg (och kanske lite vatten nu och då) kanske den ska klara krisen. Jag hoppas den gaskar upp sig till sommaren... piggnar till av solen , så som vi andra gör :)

Ikväll ska jag gå på en föreläsning som hålls av Mat-Tina (Tina Nordström) från Sverige. Hon är helt underbar, så det ska bli väldans kul. Så hoppas jag förstås få lite nya tips till köket. Det vore inte illa med några nya enkla gourmet tips, sånadär som man trollar fram på 10 minuter, hihi!Cult Design + Aloe Vera


Så medans jag väntar på att få träffa Tina, ska jag städa lite... tvätta ett par fönster...


Jag har fått energin tillbaka.

Tack solen!6 kommentarer:

Kajsas Konst sa...

Hej! Skönt när våren är här! Här ska det oxå tvättas fönster med små händers hjälp... Kika in i min blogg o se vad du har fått!

Ingeborg sa...

Låter kul. Hoppas det blir en inspirerande kväll med Tina.
Tittar alla morgnar på våra äckligt smutsiga fönster och undrar när jag skall orka tvätta dem. I hate it! Det brukar sluta med att jag väntar så länge att min egen mamma inte orkar se på dem utan erbjuder sin hjälp....
Då först blir det av!!! JAg har faktiskt funderat på att betala åt nån för att göra det. Kunde ju ge en slant år mamma min ;)
-LOtta

Galleri MochB sa...

Du kan ju dela med dej sen av de där 10-minuters recepten... ;O) Aaningen varmare imorse, så kanske, kanske det blir vår hos oss också!!

Lilja's Corner sa...

Hej Sabina!

Javisst är det otroligt skönt nu då solen värmer!
Du har hunnit skriva så många härliga inlägg sedan jag var inne sist. Så nu har jag suttit här och myst och lyssnat på Your song flera gånger - en av mina absoluta favoritsånger! Er villa ser ut att bli sååå fin, som tagen från en inredningstidning :)

Kram, Nina

Anna sa...

Nu börjar det äntligen bli varmt här uppe i norr med! Bara gångvägar är underbart!

Hoppas du får en rolig och inspirerande kväll med Tina!

alegni sa...

jah, äntligen har det blivit lite varmare. igår jobbade vi ute på gården hela kvällen o det var alldeles underbart!
skön helg!
kram