tisdag 28 april 2009

En bra bit på väg

Insidan av vår sommarstuga, börjar närma sig slutrakan. För tillfället försöker vi hitta rätt nyans till väggarna, som ska vara vit. Där gäller det att pröva sig fram... vi hade först målat helvit men den färgen blev för kall och gick för mycket mot blå. Sedan målade vi en gulare ton, som blev för gul. Så nu har vi valt en nyans där emmellan, som jag tror kommer att blir bra.


Här blir köket, på väggen till vänster kommer köksinredningen.

När väggarna har blivit målade skall köksinredningen monteras, golvet sättas, panelvägg i tamburen målas och monteras, panel i sovrumstaken målas och sättas upp, fönster och dörrkarmar + golv- och taklister spikas fast. Sen är det inflyttningsklart! (Och ändå lämnar en hel del jobb till nästa sommar... bl.a. öppna spisen ska muras)

Detta blir vardagsrum

Till vardagsrummet har vi köpt två Ektorp soffor, som ligger och väntar på att få flytta in. Ute är det igen grått och dystert. Inga stora förhoppningar om en sommar ännu. Men vi försöker få stugan inflyttningsklar till midsommaren, och till dess hoppas jag att vi har fått en fin sommar!

7 kommentarer:

Catherine@Simply Natural sa...

Your cottage is going to be so beautiful when it is finished. Such a gorgeous beach too!
Love your music on your blog too - so peaceful and calming.

Ingeborg sa...

Vitsi---det skommer att bli sååå snyggt. Jag är riktigt avundsjuk Vi hade en stuga för en tid sen. Men vi gjorde oss av med den efetrsom våra två älsta var i den åldern att de inte alls ville vara där. Jag älskade att pynja och pyssla där på landet. Nu väntar vi till de är tillräckligt gamla för att tex kunna bli hemma en längre tid. Minstingen älskade att vara där, men... det blev så tråkigt att alltd pina dem och tjata och sedan se dem sura som ättiksgurkor hela semestern/helgen...
-Lotta

Hemmalycka sa...

Det ser ut att bli superfint.
Kram Kram

Kajsas Konst sa...

Va fint ställe o hus ni har! Gillar din stil så mycket! Härligt att få flytta in dit till midsommar! Må gott!

Stjärnor & Champagne sa...

Ja åter igen, det kommer att bli sååå snyggt. Inget avis, gillar inte vårat sommarhus.
Här regnade det inatt men sen fick vi jättefint väder.
Stor kram Anne

StrandviksVillan sa...

Så fräscht med nytt!
Letade bakåt i dina inlägg, men hittade ingen planlösning, skulle vara intressant att se den :)

Cami sa...

Det ser verkligen ut att bli jättefint! Vilket drömhus!