onsdag 29 april 2009

Brownies och utmärkelser

Idag blir det ett avbrott i inredningsinläggen, och istället ett bakinlägg. Förra helgen bakade jag brownies. Dom är så goda. Sega, kladdiga och...
smakar himmelskt av choklad.

Receptet till brownies med valnötter hittar du HÄR


Och... inte nog med det. Igår bakade jag bullar! Det är en stor sensation när jag har bakat! Ifall jag själv skulle glömma att jag har bakat bullar, så måste jag bara sätta in en bild på bloggen så att jag kan gå in och kolla efteråt om det verkligen var sant! hihi
Så har jag också fått två utmärkelser (för rätt länge sedan redan!) som jag inte har nämnt tidigare. Denna ninja award fick jag av Lotta med bloggen Hemma hos Ingeborg


Den andra utmärkelsen "för en bra bloggpersonlighet" fick jag av Jenny med bloggen Hemma på Kråkered
Tack snälla vänner!
Jag måste säga att jag är urdålig på att skicka dem vidare till någon... det finns så många jag skulle vilja sända dem till. Så till alla er som finns i min blogglista, sänder jag utmärkelserna. Er besöker jag så ofta jag kan, för jag gillar era fina bloggar!


Ha en skön onsdag!9 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Grattis till dina utmärkelser! Du om någon är värd alla bloggutmärkelser som finns, med din fina och inspirerande blogg!
Vad gott du har bakat! Jag vet inte när jag åt sådant sist. Jag kör GI stenhårt inför beach 2009, så kanske till hösten att jag oxå kan baka lite sådant där gott..... Fast det blir lite bullar bakat till barnen ibland!
Ha en bra dag!
Kram
Helena i Luxemburg

Hemmalycka sa...

Lät mumsigt!
Grattis till utmärkelserna.
Ha en bra onsdag.
Kram Åsa

Ingeborg sa...

Oj vad gott det ser ut. Sitter på jobbet och läser era bloggar och dricker kaffe...men tyvärr fattas det bulla.... Tänk om du kunde komma hit med Brownies OCH bulla??? Snälla.. Kaffe utan dopp är ju blääää.
-
Lotta

Sanna sa...

Mmm vad de ser goda ut! Speciellt en bit brownies skulle vara jättegott.. Istället sitter ju nu här och tuggar på ett äpple. :)
Grattis till dina utmärkelser!
Ha en bra dag!
kram, sanna

Bella sa...

Ser jättesmaskigt ut!!! Ska absolut prova receptet på brownies med hallon kan ju inte bli fel...

Kram kram

Cami sa...

ÅÅÅhhh, så sugen jag blir nu! Försöker att undvika, dock:) Ser jättegoda ut. Skall testa brownies-receptet någon dag... sen.

Stjärnor & Champagne sa...

Grattis till dina utmärkelser....Mums vad god kladdkakan ser ut. Jag var en riktig bullmamma förr innan jag fick barn. Bakade allt och nu bakar jag knappt.

Kram Anne

Jenny sa...

Hej Vännen!
Ser jättegott ut det där! Vad jag beundrar alla som kan baka:)
Du är väl värd dina utmärkelser, du har en så fin och inspirerande blogg, för att inte säga all vacker musik man njuter av medans man är härinne;)

Ha en jättebra valborg (vappu)

Kram Jenny

alegni sa...

det är faktiskt bra att man har en blogg där man kan kolla upp saker som hänt, så slipper man lägga ner tid på att börja gräva för långt i minnet, som ändå är överfullt o en enda villervalla ;)
så duktig du varit med bakningen. förr bakade jag en hel del, men jag försöker hålla mig från det numera... förra söndagen bakade jag också brownies, o de var slut på ett nafs, vilket är orsaken till att jag inte bakar särskilt ofta längre ;)
kram