tisdag 7 april 2009

Arbetsmiljö

Ibland kan jag bli så frustrerad på datorerna. Idag är en sådan dag! Är man dessutom tekniskt okunnig som jag är, så finns det inte mycket att göra när datorn sätter sig på tvären. Trådlösa anslutningen funkar inte med laptopen idag, vilket tack och lov funkar med stationära datorn. Men den igen har något fel med tangentbordet, så hälften av bokstäverna trillar bort om jag inte lusläser och plockar in dem efteråt. Man sku tro att några bokstäver hit eller dit inte spelar så stor roll, men det gör!



Här är två rätt trevliga arbetsmiljöer. Ni som har följt med min blogg minns kanske när jag för en tid sedan visade mitt "bloggtillhåll", som också var en klaffbyrå. Jag skulle nog bra kunna tänka mig att sitta och blogga vid dessa platser också. Så länge datorn funkar alltså!
Jag gillar den svart-vita stilen. Trots att det finns mycket saker här, så ser det inte kaos ut. Tvärtom mycket harmonsikt.


Nu ska jag fortsätta min kamp med bärbara datorn. Antar att det blir jag som får ge mig! Igen en gång!

12 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Håller med man kan verkligen bli galen på datorn.
Hoppas det löser sig.
Kram Kram

StrandviksVillan sa...

Jodå, min stängde nyss ned hela internet helt plötsligt, har ingen aning om varför...? Man kan verkligen bli ordentligt irriterad på datorer ibland :P

"Rätt trevliga"? Haha, det är ju superduperfina arbetsplatser det där! Själv vågar jag knappt se mig omkring här i vårt kontor... Men å andra sidan orkar jag inte göra nåt åt oredan heller... Mer förvaring är vad vi skulle behöva! Eller mindre grejer...

alegni sa...

jag blir halvt hysterisk när datorn nån gång trilskas. den är ju trots allt mitt viktigaste arbets- o hobbyredskap :)
igår kväll var vi utan nät en timme drygt o gissa om känslorna gick heta här i huset? sönerna är ungefär lika datorberoende som jag...

Galleri MochB sa...

Kunde också tänka mej att sitta och blogga vid de där ståtliga sakerna... :O) Vi har också trådlöst hos som funkar mer och mindre bra, och ibland blir man galen...

Kajsa sa...

Sådär fint vill jag oxå ha det... Vet du jag ringde till "Julia" o efter tredje gången blev det napp! Så nu är kuddarna beställda o hon som jag talade med var riktigt trevlig o inga problem med att få beställa det som inte fanns på webshoppen. Så tack för tipset!

Livingroom sa...

Vidrigt med jobbiga datorer... hatar det. Du minns väl mitt strul för ett tag sen.
Jo häxorna. Vi förståndiga finlands-svenska häxor förstår att gå ut på vandring först nu på lördag...det är "de finska" häxorna som inte förstår det ... Menar du att ALLA (oberoende av språk) går samma lördag där uppe?
Om det är fallet, varför sjutton skall de finska gå här veckan före? Varifrån har det kommit??
Nu blir det kaka och cappucino i soffan.Ha det så bra. Hoppas datoreländet reder upp sig fort.
-Lotta

Jenny sa...

Hej Sabina!
Visst är det irriterande när datorn strular, jag är inte heller nån vidare "datahacker"..:)

Vacra och inspirerande bilder du visar oss!

Hoppas du får igång laptopen,

Kram Jenny

Livingroom sa...

Hej, jo de "fiffigaste" täcks gå två gånger. ;)
Men mej kan de inte lura. Jag brukar säja till om det kommer bekanta häxor två gånger. Och ibland säger jag att kom tillbaka nästa vecka.. huj vad fräckt men ibland blir jag bara så le på dem...
Lotta

Söta Prickar sa...

Gud så fina och inspirerande bilder! hittade hit via en annan blogg, och kommer tillbaka!
ha det gott,kram Lotta

Stjärnor & Champagne sa...

Jättefina platser...Jag blir också frustrerad över datorer som krånglar. Dom skall bara funka. Jag tror att det bara är att sticka i kontakten och sen skall det bara gå.

Kram Anne

Liljas Corner sa...

Båda arbetsplatserna skulle man bra kunna ha i tex ett vardagsrum, de ser inte för "skrivbordsaktiga" ut.

På mitt tangentbord är det alltid några av bokstäverna som krånglar så vid det här laget är jag van att lusläsa texten efter att jag har skrivit. Men visst stör det!

Söta Prickar sa...

Hej igen! Jag har bott i Finland hela mitt liv, tills jag kom hit- vilket är herregus 11 år sedan snart. Tiden går fort!!!
Glad påsk!
Lotta