lördag 7 februari 2009

milk and sugar, honey

Cult Design är en av mina favoriter.
Här ska jag visa några produkter jag har hemma.

Om man använder mjölk och socker i kaffe/te, så är detta mjölk-och sockerset från Cult Design suveränt! Mjölkkannan är så stor att mjölken inte direkt tar slut även om man är flere personer som dricker. I sockerskålen krävs dock en lång sked för att enkelt få socker. I den lilla skålen har jag för tillfället bitsocker, men det används inte så ofta. Ibland brukar jag ha chokladpraliner i skålen... gott med kaffe. Tidigare hade jag planterat en liten kaktus i den.

Till mina Cult Design produkter har jag flere olika fat... mörk trä, ljust trä, vit porslin, fat för två, tre eller fyra kuber... byter sedan om vartefter behovet ändras.
Change-serien är också trevlig, med utbytbara manshetter. De finns i massor av olika färger och mönster.

Bilderna här nedanför är lånade från Cult Design. Kubserien finns i många läckra färger.Cult Designs nya broschyr hittar du HÄR

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dom är jättefina, Cult, och så trevliga att variera.Finns också med hjärtan på, med tanke på den kommande vän-dagen.Du har så nätta arrangemang, man får inspiration! Tackar för tipsen! Låt "koma meir bara". Hälsn. "Funckis"

StrandviksVillan sa...

Jag har en del Cult-grejer också, bla den där mjölk-kannan. Fast jag använder faktiskt inte sakerna så ofta... vet inte varför? Bra att du påminde mig :)

ALEGNI sa...

de är jättesnygga! själv har jag dock inte en endaste pryl, tycker bl.a. att vårt vardagsrum är tillräckligt kantigt som det är ;)

Lilja's Corner sa...

Cults saker är fina. Skulle inte säga nej till en såndär diskmedelsbehållare. Jag har en change-ljusstake, men det är faktiskt länge sen jag har haft fram den...