måndag 9 februari 2009

Vardagsrum

Collage är något som jag tycker är väldigt roligt att göra, och för en tid sedan satt jag och gjorde collage från olika rum i vårt hus. Så idag bjuder jag på ett
vardagsrumscollage.
Efterlysning! Lampa sökes...


Vårt "projekt-sommarstuga" går sakta men säkert framåt. Det är inte många månader kvar till sommaren och då ska den vara så långt färdig att vi kan börja möblera.

Under vintern har vi planerat vilka möbler vi ska skaffa, dom flesta är vi på det klara med, men vissa är ännu oklara. Som tex. dom två taklampor som ska hänga över köksbordet. Det är högt till tak ovanför bordet, och då tycker jag inte att det passar med några små lampor utan dom ska vara rejäla. Modellen skulle få vara nåt i stil med denna fina som finns hos Par Courrier, men den är för liten (bredd 40 cm). Ikea har även en fin lampa som jag kunde tänka mig, men den är ännu smalare (30 cm)

Så om det finns någon där ute i cyberrymden som stött på en lampa i stil med dessa, men modell större, så tas tips tacksamt emot!


Bild Par Courrier

Bild Ikea


Ute snöar det igen. Det blir att dra på sig vinterbyxorna och gå ut och skotta! Ha en riktigt skön vecka alla vänner!6 kommentarer:

Vera sa...

Vilket fint collage, jag måste nog "plocka" ihop ett jag med :)

StrandviksVillan sa...

Det var fint - och så får man en större uppfattning om rummet.
Du har så bra smak och allt passar bra ihop med husets exteriör och ålder.

Lycka till med skottandet! Jag tog också en runda igår så svetten sprutade, bra motionspass ;)

zinkbaljan sa...

ÅHHH vilket fint collage!! Gör du det i nåt photoshop eller?


Kraaaam

Sanna sa...

Jättefint collage! Ni har ett så vackert hem!

ALEGNI sa...

jag håller med de övriga här om collaget - helt underbart!
den där nedre lampan skulle jag också vilja ha på stugan. synd bara att vi inte har elektricitet där...

Therese sa...

Som jag skrev i tävlingsinlägget - jag är helt såld på dina foton av ditt hem, verkligen smakfullt! Kommer att titta in fler gånger törs jag lova. Hoppas ni får fortsatt fint sportlov!

Kram Therese