torsdag 19 februari 2009

Fredag

Denna fredagmorgon vill jag börja med att tacka er alla vänner som skriver här på min blogg! Det är så roligt att få kommentarer och trevligt att veta vem ni är som kommer in hit och kikar.
Idag blir det städdag, sedan hämta barnen från skolan, handla mat.. med andra ord en helt vanlig fredag. Nästa vecka är det sportlov. Då ska vi försöka vara ute så mycket som möjligt. Det blir ett avbrott i min mammaledighets-vardag när hela familjen är ledig.


Detta stilleben med Linum kuddarna kom till av en slump. Jag slängde ett par kuddar på den gamla stolen och plötsligt såg jag framför mig den gamla kappsäcken jag hade på vinden och burken med stjärnorna... en perfekt Linumuppsättning. Ni vet, sådär som Linum ofta har i sina reklamer... så jag var bara tvungen att fånga den på bild!

Jag önskar er alla en riktigt skön och mysig
fredagkväll!

9 kommentarer:

ALEGNI sa...

ja, det är just den bensinstationen som var moffas! senare var det moffas brorson som basade för den, ända tills den blev kallstation. jag har nästan vuxit upp där o brukar säga att shells bensin flyter i mina blodådror :)

vilket snyggt stilleben det blev helt av misstag!

Hemmalycka sa...

Var inne i stan för några veckor sedan och gick runt i en massa inredningsbutiker. Det som slog mig då var att koffertar är väldigt inne just nu :) Kul va men det visste du väl säkert. Fin blogg du har, jag lägger till dig i min blogglista.
Trevlig helg.
Kram Åsa

StrandviksVillan sa...

Vassego bara - och TACK själv!!

Jag tycker också det är kul att göra stilleben som får stå ett tag. Men, eh... jag tror bestämt att jag har... bränt upp nån sån kappsäck då vi redde ur Hildas stuga... Oooops! Nu ångrar jag ju mig!

Ha en fin fredag med dammsugaren och shoppingkärran, hihi!

Livet i byn sa...

Jättefin bild, vad roligt när bilder kommer till en så där av en slump.

~Livet i byn

Pink and white dreams sa...

Härligt stilleben!
Visst skrev du en kommentar på min blogg? när jag gick in på nytt så hade den försvunnit. Men om du vill göra en autograf på din blogg så går det enkelt här http://www.mylivesignature.com/
man kan välja bland en massa olika modeller.
Ha en skön helg!

Sabi

Pink and white dreams sa...

Jag e nog lite trött märker jag, det var ju i ett tidigare inlägg. Hohojaa tur att man har sportlov.

Sabi

Stjärnor & Champagne sa...

Härliga bilder...Jag är fortf avundssjuk på din fina burk med stjärnor..

Kram anne

Cate sa...

Det blev jättefint! Påminner och en koffert som pappa har sin gamla kalle anka-tidningar i, kanske skulle haffa den :D.
Måste bara säga att jag älskar ditt kök!

Anonym sa...

Hoppas bullarna var lika goda som dom såg ut!Varför ska vissa människor va bra på allt, som att inreda, städa, baka, sporta mm... Här en som vill allt detdär men inte hittar den röda tråden. Försöker i alla fall söka fram lite hobbymaterial tills mina barnbarn ska komma på besök. Då ska vi pyssla å ha det mysigt! Hälsning från "carjacco"