lördag 3 januari 2009

Två flugor

Dessa två ljushållare köpte jag strax före jul. Tyckte att de såg så mysiga ut men jag visste inte då ännu var jag skulle ha dem. Sedan kom jag på den lysande idén att jag kunde slå två flugor i en smäll och hänga upp dem i trappan. Då har de två funktioner... lyser upp och ger stämning i trappan OCH förhindrar att barnen åker nerför ledstången i trappuppgången! (det har funkat)
4 kommentarer:

Lilith sa...

Hej!
Tusen tack för besöket på min blogg! Alltid roligt när nya besökare hittar dit! :)
Lyktorna passar ju jättebra i trappan! Där fann de sin plats. Och vad bra att de samtidigt hindrar åkande på ledstången! ;)
Kul att du är inflyttad korsholmare i Karleby! :) Världen är liten... Hur länge har du bott där? Själv bor jag i Österhankmo och flyttade hit så sent som i december 2007. Trivs jättebra här ute på landet, det är lugnt och fridfullt. Var någonstans i Korsholm kommer du från?
Vi har inte bestämt hur vi ska göra med golvet än, låter saken bero ett tag så mognar nog beslutet. Bättre det än att rusa iväg och köpa ett golv som man sen inte är nöjd med. Det är ju ändå tänkt att vi ska ha golvet ett bra tag sen när det väl är på plats!
Ha en bra fortsättning på det nya året! :)

kent sa...

hälsning från universumnyheter.fi,tack för året som har gått och en god fortsättning på det här året.

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vilken trapp sen..mitt trapprojekt finns framför oss..den ska bli vit med nytt räcke..fina lyktor.
Kram Lotta

StrandviksVillan sa...

Jättefint! Tack för att du delade med dig av tipset! Tror jag ska sno... eeh, låna idén (bara jag får göra hål i taket för maken, hmmm...)
Ha det fint! A-C