söndag 4 januari 2009

I vårt sovrum

Det finns en tradition som ursprungligen kommer från vår grannstad. Det gäller symbolerna tro, hopp och kärlek .
Dessa symboler har i åratal tllverkats som röda lysande lampor och dom hänger man i fönstret till jul. Nu har dom utkommit även i vitt, vilket jag tycker är så snyggt. Av min kära svärmor fick jag dessa vita fönsterlampor och har hängt upp dem i vårt sovrumsfönster. De kommer att få hänga där hela vintern. De är så mysiga när de fungerar som lampor och ger ljus in i rummet samtidigt som det ser väldigt trevligt ut utifrån. Dessutom passar de perfekt ihop med sovrumsfärgerna som går i vitt, rött och beige.

4 kommentarer:

Mia sa...

Har kollat in ert projekt sommarstuga, gillar skarpt er bastu. Skulle gärna se fler bilder av den :)

Sabina sa...

Hej Mia. Jag lovar sätta in bilder så fort jag har tagit några bilder från insidan. Vi bodde där hela sommaren och jag tog knappt en enda bild inifrån :)
Men det kommer...

Lilith sa...

Tro, hopp och kärlek är så fina! Vi fick ett av mamma till lillajul som vi har i köksfönstret och tycker jättemycket om dem!
Tycker de vita är jättefina också, och skulle gärna ha ett vitt med... Skulle passa utmärkt i vårt sovrum också!

Vackrare vardag sa...

Hej!
Så kul att hitta en ny blogg! En så fin en dessutom!

Också kul att se bilder på vita tro-hopp-kärlek. Skulle så gärna ha velat skaffa dem här innan julen, men tyckte att jag inte hade något fönster att ha dem i, eftersom vi har "tvådelade" rutor med "balk" i mitten, så jag tänkte att det inte skulle passa. Men nu ser jag ju att ni har likadant och visst fungerar det ju! Tack för att du visar!

Ha det gott i kölden!