måndag 26 januari 2009

Måndag morgon


Inspirationsbilder från Bloomingville
Mera bilder från deras katalog hittar du HÄR


Måndag morgon. Barnen har åkt till skolan, gubben till jobbet, babyn sover... bara jag och datorn är i gång. Denhär veckan blir det full rulle. Vi ska ha dop på lördagen, babyn ska få sitt namn. Hon har nog ett namn redan, som vi har vetat redan en tid, men det blir offentligt på lördagen och efter dopet ska jag avslöja vad det blev.

Så denna vecka har jag mycket att göra, måste städa och ställa i ordning här hemma, baka, gå till frissan, handla kläder osv. Vi ska ha dopet i kyrkan och kaffebjudning här hemma efteråt.
Men min bloggstund på morgonen är ett måste, den avviker jag inte ifrån... åtminstone så länge som babyn har sina långa sovmorgnar går det! Den dagen hon väljer ändra på sina rutiner, då vet jag inte hur det går med min egen tid, min bloggtid. Den dagen, den sorgen...

Nu vill jag i alla fall tacka er alla som skriver såna fina kommentarer. Det är roligt att veta att ni följer min blogg, och det ger mig kämparglädje att fortsätta skriva!

Jag önskar er alla en riktigt skön vecka!

5 kommentarer:

fyra i huset sa...

Visst är det härligt med egen tid, min försvann någonstans runt 7-8månader (alltså när lillkillen blev det) men ofta sover han iallafall en liten stund mitt på dagen och då får man försöka prioritera, städa eller blogga idag :-). Vi har dock turen att båda våra barn somnar tidigt på kvällarna. Vid 20 så sover båda och det är skönt.

ska bli kul att läsa om dopen och vad bebisen skall heta. Vad ska du baka inför dopet?

/nina

lyckostunder sa...

Vilka fina bilder du visar!

Visst är egen tid viktig, men ack så svår att ordna ibland...

Ha en bra och effektiv vecka och lycka till med dopet!

Kram Johanna

Galleri MochB sa...

Så mysigt med dop! Vi har haft båda våra dop hemma hos mina föräldrar, eftersom vi bodde så trångt då. Och namnen hade vi klara redan på BB...:O) Får se vad er lilla prinsessa får för namn. Härliga bilder!

Lilja's Corner sa...

Vi får hoppas att babyn fortsätter sova gott om morgnarna så vi får njuta av dina inlägg :)

Bilderna är såå fina, så kunde det gärna se ut hemma hos oss...

Anonym sa...

tack för grattisarna på min födelsedag!