lördag 24 januari 2009

Viktigt och mindre viktigt
Nu ser det så snyggt och städat ut strax innanför dörren när man kommer in till oss. Nu, ja... när hyllan som normalt är full med "viktiga papper" (=skräp) blivit tömd. Annat var det för några dagar sen, när dom "viktiga pappren" inte ännu blivit bortkastade. Men det är så, att det behövs sånahär ställen vart man kan tynga in papper som man inte vet vad man ska göra av med. Det känns bättre när dom får ligga där ett tag innan dom blir bortslängda så man får fundera om dom är viktiga eller inte.

Ett annat bra förvaringsställe är denna vita post-hållare som står på konsollbordet i tamburen. Den fungerar också utmärkt som skräpsamlare. Till julen hade jag fyllt den med julkort. Nu står den tom och fin, ett litet tag...

Idag ska vi åka och hälsa på min mamma som fyller år. Så det blir inte mycket annat gjort idag. Imorgon är det måndag och ny vecka, då är det nya tag som gäller.
Jag hoppas ni alla får en riktigt skön söndag!

5 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Så fin förvaring du har!
Jag gillade inlägget om din dag (har själv tänkt göra ett sånt).

Vill ge dig något! Kom och se!

Kram Ann-Christine

Anonym sa...

Hej!
Hälsningar från Vasa!

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Ja, nog behöver man plats för alla papper alltid, det kan man aldrig få nog av. Jag håller precis på att måla en brevkorg som ska stå på byrån i hallen, det är där alla papper hamnar - trots mina försök med brevfack och annat. Det är som om papprena trivs där liksom... ;)

Kram,
Ann

Sanna sa...

Har nyligen hittat din superfina blogg! Härligt att läsa om ditt hemmamammaliv. Fina bilder! Jag ska just börja jobba igen efter att ha varit hemma med min lilla flicka. Just en sådan däer förvaringshylla för papper skulle jag också behöva. kram

ALEGNI sa...

jag undrar om det finns nån förvaring som automatiskt sorterar all post (o betalar alla räkningar) ;)
de du har är i alla fall jättefina!

jag försöker suga på karamellen o läser bara litet i taget i min nya bok, men jo, lovande verkar den!