onsdag 17 december 2008

Årets julklapp

Årets julklapp lär ska vara, enligt dom som vet, en Soda Stream. Kolsyreappartat eller läskedrycksapparat, med vilken man lätt och behändigt tillverkar egen lemonad eller mineralvatten. Kanske denna apparat blir ett "måste" i var och vartannat hushåll i år, något som man bara inte klarar sig utan...

Så för den som inte hunnit köpa alla julklappar ännu och har idétorka, kanske detta blir en lösning på problemen. En Soda Stream till Honom, Henne, Svärmor, Mamma... osv. Sen kan hela släkten smutta på lemonad hela året så mycket man bara orkar. Ända till nästa jul och nästa "årets julklapp".


Bilden är lånad från Gigantti

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Nämen! Hur har jag missat din fina blogg? Så bra att du kommenterade hos mig!
Har kollat igenom hela din blogg nu och märker att vi har likadan smak, trevligt! Lite nyfiken på var du bor...? Ni har ett superfint hem och bygger dessutom en fin sommarstuga också. Vi bor vid havet så vi behöver ingen sommarstuga, åker till föräldrarnas när vi får lust istället.
Hit återkommer jag definitivt!
Ha det riktigt bra med lilla bebisen, mys mys mys! A-C

Sara sa...

Vi hade en soda stream senast den var på mode i slutet av 1980-talet. Måste säga att designen på maskinen har förändrats en aaning! :)

Jag kommer ihåg att det var en mojäng som var väldigt poppis en ganska kort tid och sen hamnade längst bak i köksskåpet och senare ner i källaren. Tror jag står över soda stream hysterin denna gång...