torsdag 2 april 2015

Koppor och koppar
Denna påskvecka har varit olik andra veckor eftersom jag har varit hemma och skött om två barn som har vattenkoppor, den tredje hade kopporna för två veckor sedan. Ingen rolig sjukdom för den som är drabbad eftersom det kliar så mycket. Men vi är på bättringsvägen och snart är det påsk och mycket roligt händer under påskhelgen. 

Jag passade på att styla om vitrinskåpet med lite vackert hyllpapper som jag har köpt på Ikea. Den ljusa färgen ljusar upp vitrinen ännu mer än bara ljusslingan som jag har dragit längs hyllkanterna och hela vitrinen fick en ny look.
Vi skall ha ett litet släktkalas här hemma i helgen så jag passade på att damma av finkopparna och idag skall jag baka och plantera påskblommor och göra lite fint ute på gården.På långfredagen är vi bjudna på middag till goda vänner och lördagen är som bekant påskhäxornas högtid och jag har åtminstone en liten påskhäxa här hemma. Uiui, så spännande!

Nu dags att väcka de små vattkoppebarnen och servera lite frukost. Hej så länge!
.

2 kommentarer:

Ingela sa...

Vad snyggt det blev med hyllpapperet!
Vattkoppor är inte roligt. Vi fick en jul förstörd av den sjukan. Yngre sonen hade koppor i ögonen, i munnen, ja överallt. Det ens stackaren kunde äta var halvsmält glass.
Fin påskhelg till er alla!

Funccis sa...

Så dom fick det ändå! Själv tror jag nog nästan att jag också fick detsamma, i halsen. Värre halsont har man inte haft, inte i eget minne i alla fall. Må vi krya på oss alleman! Ses :)