fredag 20 mars 2015

#weekend

 
 


Fredag och orkidéer i mitt vardagsrum
 
 
 
Rundvandringen hemma hos mig fortsätter senare men nu är det fredag och igen dags för helg. Jag känner att jag måste ladda batterierna riktigt ordentligt under helgen för vårtröttheten har slagit till utan dess like. Jag hoppade tom. över min torsdagsgympa igårkväll, som jag brukar tycka så mycket om, för soffan var alltför lockande och jag sov bort halva kvällen. Huh!

 
Nu behöver jag meeera energiiii!
 
 
Trevlig weekend!

 
 
 
.4 kommentarer:

Funccis sa...

Hoppas du inte blir sjuk! men visst är det skönt att bara ta det lugnt nångång! Gör det till en vana att ha en eller två dagar bara slöa och vila. Under tiden får tankarna flyga och fara bäst dom vill medan nya ideér pockar på ;)

Milla sa...

Hej Sabina, jag har glömt ge feedback från din kommentar hos mig för ett tag sen! Och så hittar jag in här hos dig, superkul! Jag har skrivit klart om vår Floridaresa nu... Jag vet att många familjer brukar typ hyr hus i Fort Lauderdale, det är ju lugnare där och kanske mer lämpligt om man är en större familj. Vi hann inte se Fort F så mycket, så jag kan verkligen inte ge det rättvisa. Men jag gillade Miami South Beach massor, det var både småstadskänsla, lite hippt och så den där underbara stranden... ja gillade det massor. Men ska man hyra hus är det nog bättre i Fort L. Kan verkligen rekommendera siten airbnb.com där vi hittade vårt boende. Sen kan man ju kolla upp flygpriser till Miami Airport resp Fort Lauderdale, de är ju nära varann men kan verkligen skilja i pris. kram Milla

Petra sa...

Ibland behöver man bara ta det lite lugnt också - och det med gott samvete! Härligt annars med en fredagsblomma som håller lite längre än över helgen... :-) Skönt veckoslut till dig!

House and Garden by Bia sa...

Jag känner mej också ganska slut efter all renovering här...men nu är det klart ;)....återstår städning och möblering, men soffan får vi vänta på tills i maj...lite tråkigt dess värre...
Kram bia