torsdag 18 oktober 2012

HÖSTLOVS SHOPPING
 Några nya inredningsdetaljer hos casa de sabina


Höstlov är fantastiskt! Åtminstone när jag tillsammans med barnen har fått tillbringa ett par härliga dagar i Vasa. Vi har hunnit med massor. Det bästa är förstås att vi har umgåtts med familjen, träffat släktingar, jag har hunnit se mycket av söta syster och så har vi shoppat, besökt finfina inredningsaffärer och ätit god mat.

Det blev inga storslagna inköp i inredningsväg, trots att utbudet är stort och jag hittade massor med vill-ha-saker. Men ett par saker som jag länge har behövt, tex. en väggklocka till tv-rummet, hittade jag. Kanske det blir mera shopping mot slutet av veckan. 

Nu skall jag gå ut på gården och bära in sommarmöblerna! Det känns som att det börjar vara så dags nu!

Kram Sabina

4 kommentarer:

lyckobo sa...

Fiiina inköp, vill ju ha allt!!! Får jag fråga varifrån den asiatiska metallurnan kommer? Skoj med shopping och god mat, vinner det mesta :)

Ha en fin fortsättning på på lovet!

Lyckoslanten sa...

Jag gjorde en snabb shoppingrunda i Vasa idag och för mig blev det bara mjukt i kassen. Dina inköp ser mer livsbeständiga ut! Snyggt! ♥

Anna-Lena sa...

Härligt ned höstlov! Själv var jag tvungen att jobba hela höstlovet i år (barnen hade lov förra veckan här). Trevligt med Vasa-besök, du får komma och hälsa på nästa gång! :-)

Vardagslyx sa...

Ja ha, Finland, ok. Dåååå förstår jag! Längtar till vårt lov, v.44.

Låter som ni har det riktigt bra på ert lov!

Kram pernilla