onsdag 26 september 2012

TILL SALU

Nu säljer jag  mina matsalsstolar, 6 stycken. Orsaken är att jag ändrar om kulörerna i vardagsrummet till svart-vitt och då passar inte dessa bruna stolar in längre.

Stolarna är kompakt trä, mycket stadiga och i bra skick. De är inköpta från Arne Berg för x antal år sedan. Stolssitsaran är överdragna med tyg i beige men det är mycket enkelt att klä om dem. Man får enkelt loss sittdelen och drar bara ett tyg över och nitar fast på undersdan.

Jag har även ett tillhörande matbord i samma serie. Om någon är intresserad eller vill ha mera information är det bara att sända ett email.

 SÅLD!


2 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Så fint ditt vardagsrum ser ut på bilderna här längre ner. Jag gillar de rosa detaljerna. Stolarna är ju hur fina som helst och verkar rejäla och bra kvalitet. Funkar det inte att måla om dem tror du eller vill du ha en helt annan stil? Ha en skön helg!

Sabina sa...

A-L, jo jag funderade tidigare på att måla om stolarna för jag gillar dem. Men kom fram till att jag vill ha lite mera omväxling och har nu beställt nya stolar i en helt annan stil.