tisdag 1 maj 2012

KBH


Litet försenade första maj hälsningar från Köpenhamn! Vi har firat Valborg här tillsammans med tusentals glada danskar och vi har haft det så underbart under de dagar vi har varit här. Vi har ätit gott, sett massor med intressanta och roliga saker och njutit av den underbara atmosfären.


Våren är längre kommen här än där hemma. Denna bild är tagen på tivoli där barnen njöt av karusellerna och jag av alla vackra blomster. Det har varit härligt att strosa omkring och bara se och njuta och mysa i solskenet.


En liten sjöjungfru hann vi besöka och mycket mycket mer. Mera bilder från KBH (Köbenhavn på danska) kommer när jag hunnit gå igenom alla bilder och packa upp våra resväskor. Här är mina glada töser som älskar Köpenhamn och dom vill gärna åka hit igen!

Önskar er alla en trevlig fortsättning på veckan!
Kram Sabina


3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Åååh, tänk om vi hade så där vårigt också...
Låter som en riktigt fin resa ni haft!

alegni sa...

Fina flickor!
Vi funderar faktiskt på att eventuellt rymma till KBH i slutet av sommaren när nån av oss fyller jämnt...
Kram

lyckobo sa...

Nämen jisses,är det HÄR du bloggar??? Har hela tiden bara hållit utkik mot s.m.s bloggen!!! Ookoo,måste genast lägga till dig i favoriterna :)
Vilken fin resa ni haft, skulle gärna åka dit och kika på lite inredning och annat! ...och så stora flickorna blivit!!! :)
Ha det gott i vårsolen!