tisdag 24 april 2012

InredningVi är många som delar intresset inredning. Man är inte på något sätt unik inom bloggvärlden om man säger att man är inredningsintresserad. Men hallelujah så kul det är att bläddra igenom alla fina inredningsbloggar! Och så sugen man blir på att börja ändra om hemma! Någon som känner igen sig!?


Inget storartat har hänt hos Casa de Sabina på senaste tid, men små förändringar är på gång mest hela tiden. Mycket tack vare min händiga man som fixar och renoverar mycket. Men om inget annat sker så åtminstone en liten ommöblering  nu som då.


Senaste renoveringsprojektet var det lilla gästrummet som skymtar i rummet bakom matsalen. Bilder därifrån kommer senare. Under våren hoppas jag ännu få stolarna i matsalen ommålade. Men innan dess borde hjälpköket bli klart som nu är under arbete. Sedan är det antagligen något annat som står på tur....  

Ibland kan man ju undra om det är en byggarbetsplats man bor på? Men åtminstone jag är nöjd med att det sker förändringar hela tiden.
Varietas delectat!
3 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Jodå jag känner igen mig.
Alltid har man något projekt på gång i huset så jag tror inte man nånsin blir färdig :)
Kram Kicki

Kamomilla sa...

Väldigt vackert ljus hos er..
har funderat på er och ert hem, eller kanske mera sommarstugan som jag sett mer bilder från- som du kanske vet, så söker jag ständigt efter nya hem att fota till inredningsreportage?

Skulle det vara en helt galen tanke att spinna vidare på?

Lilja's Corner sa...

Så sant! Det är roligt med nya projekt och förändringar även om det nog suckas över allt ibland...

Det ser riktigt stiligt ut hos er!