måndag 6 september 2010

Red momentNy start på veckan... och vilken sommarvärme som har överraskat oss såhär på höstkanten. Lovely! Jag som hade hunnit plocka fram både strumpor och höstjacka drog gladeligen av mig strumporna idag! Puh, det blev nästan svettigt!

Bilderna här ovan tog jag på fredagkväll just innan solen gick ner och avspeglade sig som ett rött skimmer i vattnet. Såhär på höstkanten varar det magiska ögonblicket  bara några minuter, så det gäller att vara snabb med kameran om man ska hinna fånga det röda ögonblicket. Några minuter senare är solen borta och det blir riktigt mörkt. Det har varit en fin helg och jag har hunnit med mycket. Både leva villaliv, fira ett 11-årskalas och delta i en möhippa. Inte illa alls! Jag har på känn att veckan kommer att bli mycket bråd med kalas på kalas (dottern fyller 11 på onsdag) och bröllop på lördag. Party, party hela veckan... :)

Hoppas ni alla som läser får en riktigt varm och skön vecka!
Höstkramar, Sabina

7 kommentarer:

Vekarus sa...

Ihania kuvia! Mukava viikko tiedossa teillä!

All The Things I Love sa...

Vilka fina bilder!

Lilith sa...

Helt underbara bilder, jag är väldigt svag för just solnedgångar!
Du verkar ha mycket på gång, kalas och bröllop låter härligt!
Ha det så bra! :)

Anna sa...

Underbara bilder ! Hoppas det blir kul på din "partyvecka"! kram

Stjärnor & Champagne sa...

Nice nice....Visst är dessa kvällar underbara/ Kram Anne

alegni sa...

hello lovely sabina with the lovely pictures! vemodigt när den underbara sommaren drar sina sista andetag, men vi får leva på hoppet och tro att vi snart har en ny och lika ljuvlig sommar framför oss.
grattis till dagens jubilar! vi ska också fira en del denna vecka - kräftskiva på lördag och dop i kokkelby på söndag :)
allt gott. kram
ingela

Anonym sa...

Underbara bilder Sabina!! Ett paradis det har ni!! Vi ses på lördag!! Kram!! Ma