tisdag 31 augusti 2010

Skön höst


Nu när jag har insett att sommaren verkligen börjar gå mot sitt slut, och accepterat situationen, kan jag börja njuta av de kyliga höstpromenaderna i skogen. Som jag egentligen älskar (men har försökt förtränga eftersom jag älskar sommar och värme aningen mer).

Det är en speciell känsla med höst i luften. Svalt, fräscht, skönt... Vilken energikick man får av en promenad i bitande höstvind. Det finns så mycket vackert att se, bara man kan se med rätta ögon ta till sig av rikedomen runt omkring.


 Njut medan hösten är här!

Kram Sabina

5 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Er så enig så enig med deg:)
ha en skjønn 1 september..
eddaKlemmer

alegni sa...

jepp, sommaren är slut och det är dags att vänja sig vid eländet som heter höst... och efter hösten kommer något som är ännu värre.
positiv är inte dagens ord, som du ser ;)
kram

Lilith sa...

Tyvärr är det nog så att sommaren är förbi nu, hur gärna man än skulle vilja förtränga det och hålla kvar sommaren lite, lite till... För jag älskar också sommar och värme! Men jag håller med om att även hösten har sin charm, med den höga klara luften soliga dagar och sprakande färger. Men kyliga regniga dagar och den kala naturen när allt vissnat och löven fallit av träden kunde jag gärna hoppa över...
Ha en skön höst!

Anonym sa...

Hösten är min favorit. Då är skogen syrerik, väldoftande och full av svamp och lingon, tranbär mm. Hösten vid havet vore en dröm, då vinden pinar vågorna i uppror, då regnet piskar en i ansiktet så uppfräschande. Då ljusen brinner i lyktorna. Förr brukade jag börja sticka tröjor på hösten, tänka på värme i juletider. Kram från Grönkulla!

StrandviksVillan sa...

Jag har alltid gillat hösten, känns som att ett nytt år börjar då istället för vid nyår.
Men i år har jag försökt dra ut på sommaren så långt som möjligt, inte redo för höst ännu men får nog så lov att acceptera den ändå.
I natt hade vi minusgrader här!! Inte klokt ju! :O

Ha det skönt i skogen!