fredag 4 juni 2010

Kronan på verketHallå kära bloggisar! Ni har nog ögonen på skaft när det gäller inredning... åtminstone några av er inredningstokiga som kikar in här. En liten detalj av Pentiks ljuskrona visade jag för en tid sedan, och visst tusan visste ni vad det var!!! Här hänger den nu, som bevis på att ni hade rätt!


Jag och min kära kompis M "sloddes" om denna takkrona (som var den sista som fanns kvar i Pentikaffären här i stan) och... sorry M... jag vann och blev lycklig ägare till den fina kronan. Jag var lite osäker på om den skulle vara tillräckligt stor eftersom det är ganska högt till tak, men den passar utmärkt. Det kommer att bli mysigt under mörka höstkvällar med levande ljus i kronan.

Måste ännu tillägga att min söta väninna varit på plats och granskat takkronan. Hon sade att den passade bättre här än den skulle ha passat hos henne (hon är nog bara snäll och vill få mitt dåliga samvete dövat för att jag fick den).

Kvällen igår blev jättetrevlig och filmen SATC 2 var enligt min smak väldigt bra. Recensionerna för filmen har inte varit speciellt positiva så jag hade inga höga förväntningar, därför var den en positiv överraskning!
Men kronan på verket var det glada tjejgänget jag hade med mig... inte så galna som tjejerna i SATC... men inte långt därifrån! :)

En dag kvar till barnens skolavslutning och det sköna sommarlovet. Håll ut, imorgon börjar sommaren!

Kram Sabina
7 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vad fint med takkronan, lyckliga du som "fick" den!
Vilken fantastisk utsikt ni har från stugan!
Jag har aldrig sett SATC på TV. Har första filmen, men inte sett den heller. Det känns som jag är den enda i hela universum som inte sett detta! Alla verkar ju tycka att detta är SÅ STORT. Jag måste ha missat något stort och väsentligt!

Skönt att ni redan har sommarlov. Vi får vänta 3 veckor till!

Stor kram
Helena

Signe 1 sa...

Kanonfin takkrona!! Passade perfekt där !:-)
Ha en fin fredag!
Kram Sofia

Vekarus sa...

Sehän se oli, mihin poikakin ihastui. Ehdotti, että hankitaan se huvilan salahuoneeseen, jonne hankitaan myös kristallikruunu ja kaikkea muuta mistä isi ei tykkää niin kovasti :-)

Ihanat ovet on miehesi tehnyt!

Anonym sa...

Vännen, den är verkligen kronan på underverket ni byggt. :) Inget dåligt samvete ska du ha! Tack för härligt tjejligesällskap igår. Det var superskoj! Stor fredagskram från M

Limetwig sa...

Snygg krona, tur att du vann kampen :)
En annan sak jag gillar jättemycket är dina gardiner. De är SÅ fina!
Ha det bäst! Åse

Livet på Vestergård sa...

Den gör sig verkligen bra kronan i er sommarstuga. Vilken tur du hade som hann få den :0)
Skönt med sommarlov !

Stjärnor & Champagne sa...

Nice....Visst var filmen bra, love it/ Ha det gott Kramkram Anne