torsdag 6 maj 2010

Vardagsrum


Jag skrev tidigare om att maj är festernas månad. Egentligen har vi kalas ganska ofta, stora kalas. Det skall finnas plats för många personer runt bordet. Nu har vi köpt ett större bord som rymmer 12-14 personer. Tyvärr så händer det sig att inte även det räcker till... man borde ha ett långbord som är 4 meter långt! Men var hittar man ett sådant??Vardagsrummet, hemmets hjärta, är väl den plats var texten Home bäst lämpar sig. Jag har med sprayfärg målat på en möbel, just i vardagsrummet, och bara den får torka och jag hinner fota ska jag visa mera bilder.
Men nu till helt andra projekt... Ha en trevlig torsdag!

Kram Sabina

5 kommentarer:

Line fra huset på landet sa...

Ja, et 4 meters bord tror jeg du må få laget hos en møbelsnekker rett og slett.
Jeg har sett etter et laaangt langbord jeg også, og fant et hos Home & Cottage som jeg likte godt. Men det tar heller ikke mer enn 12-14 personer. Bordet var 3,5 m langt.
Her skal vi gjjøre det slikt at vi kjøper to like bord og setter dem i bredden istedet for i lengden vi. Vi har ikke så god plass i lengden, men i bredden går det fint å dekke til.

Så fin tekst. Home kan du jo ha hvor som helst i huset :))
Gleder meg til å se stolen!

God klem fra Line

Livet på Vestergård sa...

Det är roligt när de är många kring bordet! Vi har också länge pratat om att köpa nytt matbord och ett krav är att det måste rymma många.
Så snyggt du fick bokstäverna med sprayfärg.
Ha en bra dag!

Kamomilla sa...

Du, det här är ju bara så jättespännande- jag vill se mera NU! :)

StrandviksVillan sa...

Kanske ni kunde ha ett eller två mindre bord att ta fram och skarva i med på längden de gånger det behövs? Med en duk över så behöver det ju inte synas så mycket.
Samma problem hos oss när vi kalasar... Men - finns det hjärterum så finns det stjärterum, hihi!

Kul med projekt på gång! Det har jag med - massor!

Ocean showroom sa...

Hejsan! Vi har ett 3,5 metersbord från R.O.O.M men ibland måste vi ställa kökbordet efter det. Vet inte var man kan köpa ett så långt bord. Ha en skön fredag, Sabina! Kram Alexandra