tisdag 6 april 2010

Ylläs on ykkönen


Jag försöker verkligen inte göra smygreklam för någon speciell skidort här på bloggen... rubriken kommer sig av texten som står på gondolerna i slalombacken!

Det har varit skönt och uppfriskande med frisk Lapplandsluft och några välbehövliga semesterdagar. Ändå känns det skönt att vara hemma igen. Det blev sent innan vi var hemma igår kväll. Bilresan var lång och så vår lilla avstickare (på tre timmar!) till Ikea i Haparanda gjorde att resan tog hela dagen.
Nu har vi dock batterierna laddade igen, och magarna mättade av svärmors fantastiska mat som hon har bjudit på under hela resan. Vi har haft en sådan lyxsemester i alla bemärkelser, med trevligt ressällskap, och som sagt underbar mat, så nu orkar vi hela långa våren i väntan på sommaren. Tack till alla som var med och förgyllde vår resa.

Det kommer mera bilder senare men nu är det mycket att röja och tvätta här hemma, så det får bli till en annan dag. Tjingeling!

6 kommentarer:

Braheliving sa...

Håller med! Vi har det också underbart här i Äkäs-Ylläs. Har åkt slalom i dagarna 2..

Tina och Maria m.familjer

Livet på Vestergård sa...

Låter som en riktigt fin resa!

Radhus och Stuga sa...

Ha en fortsatt god vecka!
Du har en Award att hämta hos mig, håll till godo och njut av våren.
Annelie
Radhusochstuga

Limetwig sa...

Oh det ser livsfarligt ut att åka sån där... men det får man kanske stå ut med om man ska åka skidor :) Tur jag inte gör det...
Ha det bäst! Åse

StrandviksVillan sa...

Åååh jag blir så avundsjuk!! Skidade i vinter efter ett långt uppehåll och det var ju så otroligt kul! Har varit två gånger till Åre, men aldrig till något större skidställe i Finland. Hoppas vi får tillfälle nästa vinter!
Lyxigt att ha med "egen kock" på resan :)

Ha en skön dag! Jag och Lillebror är hemma idag och bara myser (fast jag är förkyld :( )

Anonym sa...

Skönt att ni haft det så bra på resan! Man är alltid glad när ni är hemma igen ändå! Vi åker iväg på minisemester till södra delen av landet, firar Fammo Anni på söndag i Käpylä. Solen sku få vara med på ett hörn, men kanske....
Kram!!