fredag 16 april 2010

Jag älskar...

...JA, DET GÖR JAG!!!

Läs på nytt ni som lyfte på ögonbrynet... jag älskar att SE DIG diska. Ha ha!

Detta är bara en av de många fantastiska, och onödiga, prylar jag hittade på Lagerhaus i Göteborg förra helgen. Vilken skön affär alltså! Är man på dåligt humör ska man ta sig dit. Jag garanterar att man lämnar affären med ett småleende på läpparna. Det gjorde i alla fall jag, och förstås hade jag handlat ett och annat önödigt. Kanske för att Lagerhaus inte finns i Finland och nu såg jag min chans att hamstra.


Dessa bilder har jag lånat från nätet, köpte faktiskt inte allt detta. Det blev mest godis till barnen, förpackade i härliga retroaskar, som fick mig att tänka tillbaka på min barndom.

Nu ska jag ta min nya disktrasa och ställa mig i köket. Förbereda dagens middag. Programmet för idag blir att tvätta och plocka undan alla vinterkläder och vinterskor, sedan fram med vårkläderna. Det känns toppen!

Skön och solig vårhelg till alla!
Kram Sabina


PS. Om du ännu inte har deltagit  i min tävling var du kan vinna ett väggord, så klicka HÄR. Tävlingen pågår tom 25.4.

5 kommentarer:

Ocean showroom sa...

Hej Sabina! Vi har just kommit hem från semester så jag har inte varit här på ett tag. De disktrasorna är tuffa. Vi har inte Lagerhouse i norge heller så jag passar på att köpa en massa små "bra-att-ha-paket" när jag är hemma. Ha en skön helg! Kram Alexandra

StrandviksVillan sa...

Vilka trevliga saker!
Jag fick en adventskalender i den stilen från Lagerhaus av svägerskan (Lilja's C), den kallades antistresskalender, väldigt kul!

Visst skulle det vara underbart att få se på när nån annan diskar ;)
Jag har också börjat tvätta bort vinterkläder, härligt att hänga tvätten ute nu!

Ha en fin fredag och helg!

StrandviksVillan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lyckoslanten sa...

Jo Lagerhaus har kuliga prylar! Svar på din fråga om de stämplade bokstäverna... Jag har använt stämpelfärg koppar av märket Versa Color. Kollade med de som fick stenarna och har testat själv på mina och tycker att färgen håller. På tyg stämplar jag med Versa Craft.
Ha en skön helg!

Anette Willemine sa...

Så mye fint og morsomt (roligt) Lagerhaus har!

Ønsker deg en deilig helg, Sabina!

Klem,
Anette Willemine