måndag 8 mars 2010

Vardagen kallar


Måndag, vardag, skolstart, sportlov över... behöver jag säga mer? Det känns som att landa pladask i vardagen och hjärnan hänger inte riktigt med. Trög start!

Igår var vi mitt i det glamourösa sportlovsfirandet med födelsedagsfirande som toppade det hela. Idag är det måndag och surr från tvättmaskin och dammsugare är mitt enda sällskap när jag som en zombie ordnar upp här hemma.

Men det är med ett leende på läpparna jag strosar omkring här, i tankarna fortfarande vid sommarstugan, med alla glada gäster på besök. Jag känner mig lycklig, det har varit en underbar vecka tillsammans med familjen och mina närmaste kära på besök. Jag är redo att möta vardagen, ute skiner solen, det droppar från taket och våren är på väg!

Skön måndag!
Kram Sabina



PS. Kanske mina fina presenter bidrar till mitt leende på läpparna idag.... jag har fått såå fina gåvor. Mer om det en annan dag...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Den vackra fåtöljen från Pentik skymtar i bakgrunden! Nu ska du ge dej tid att sätta dej ner i den med en bra bok! Solsken å takdropp, våren verkar vara här och snart får vi njuta av en ny vår, nytt villaliv etc.... Ha en skön vecka!
Hälsning från F-dalen!

alegni sa...

en vecka går så fasligt fort, men snart är det sommar, sol och semester, ska du se :)
ska bli kul att se vilka presenter du fått! kram

Lyckoslanten sa...

Härligt att du fick en fin vecka med familj toppat med gäster! Åhh, nu tor jag att du har fått den där STOLEN! I mina ögon är du som sagt väldigt ung! ;o)
Ha en bra vecka! ♥

StrandviksVillan sa...

Härliga blommor och vad är det för stol som skymtar där bakom?

Vardag jo tack! Efter nio dagars ledigt så blir man sjuk, men tur i oturen att det inte händer under ledigheten. Fast det tycker förstås inte chefen...

Vill gärna se dina fina presenter!

Kamomilla sa...

Voj huh, vilken underbar bild!!!

Vem är jag.. sa...

hej sabina!

ja jag förstår vad du menar, man landar pladas och hjärnan hinner inte med...min sambos barn hade lov vecka 8 och jag ha inte riktigt kommit in vardagen än, ken det är skönt och inte ta allt för allvarligt på vardagen

kram lisa

Anette Willemine sa...

Gratulerer så masse med dagen!

Ønsker deg en deilig ukestart, Sabina!

Klem fra
Anette Willemine

Stjärnor & Champagne sa...

Härlig bild...Säger som dom andra är det stolen? Fantastiskt fin...
Låter som att ni har haft det underbart hela familjen.
Kramkram Anne

Louise sa...

Vilket foto!! Ja det är inte bara bilden som strålar - hela du verkar stråla :O) Ska bli kul att få se dina presenter!