söndag 14 mars 2010

Skön söndag


En riktigt härlig myspys helg har det varit denna helg. Inga stora evenemang, utan vi har bara njutit och softat här hemma. Min syster har varit på besök med sina barn och det har varit livat i luckan med fem glada barn i farten, men trevligt! På lördag kväll gjorde min man pizza åt oss... det blev italienskt som jag hade önskat... och alla åt med god aptit. Tack alla ni som har sänt middagstips till mig, jag skall absolut pröva recepten!För övrigt så har jag varit helt uppslukad från omvärlden de senaste dagarna... av Stieg Larssons Millenniumtriologi som jag fick av snälla J till födelsedagen. Böckerna är bara så bra att jag kan helt enkelt inte låta bli att läsa. Med den påföljden att jag inte får mycket annat gjort. Ni som har läst dom vet vad jag talar om!

Stolen i vardagsrummet har funnit sin plats, och det blev den perfekta läshörnan. Andra sidan av vardagsrummet är ännu på hälft, men det ska jag åtgärda så fort böckerna är lästa...

Ha en skön fortsättning på söndagen!
Kram S.

9 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Din nya stol har verkligen funnit sin rätta plats. Den ser så inbjudande ut där den står. Bra böcker och den stolen så skulle nog tiden flyga i väg :)
Ha en fin fortsättning på söndagen. Kram Kicki

Sanna sa...

Din nya stol är verkligen fin!Jo, jag har också varit helt uppslukad av Millenniumtriologin och håller nu på med den sista boken. Jättebra! Vi har varit på barnkalas och dop denna helg.
Trevlig fortsättning på söndagen!
Kram Sanna

Kamomilla sa...

Mm.. läsning när det är som bäst. I en fin miljö, i en fin stol.. Flera böcker så det goda inte tar slut i första taget..

StrandviksVillan sa...

Har sett filmerna och vet ju hur spännande dom var, fast böckerna brukar ju alltid vara ännu bättre.

Så ljust och stiligt i ditt vardagsrum, vill gärna se mer :)

Har mailat dig :)
Ha en fin ny vecka!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

For en flott stol:)
Har de to første bøkene men ikke fått lest de ennu:)
eddaKlemmer

Ocean showroom sa...

Hej Sabina! Ja, de böckerna är verkligen uppslukande. :-) Låter som om ni har haft en skön helg tycker jag. Ha en skön söndagskväll också. Kram Alexandra

Lyckoslanten sa...

Den där stolen är så otroligt vacker! Snäll "italienare i köket" till man du har!
Vi har två av de där filmerna, men så klart är det mera speciellt att läsa böckerna.
Fortsatt njutning av läsningen! ♥

Stjärnor & Champagne sa...

Stolen är så fin. Ja herregud triologin är fantastisk. Man kan inte sluta man vill bara läsa och läsa.

Kram Anne

alegni sa...

stolen ser ut som om den var gjord för ert vardagsrum! det är lite jobbigt med böcker som är såbra att man inte kan lägga ner dem mellan varven, det är så mycket som blir ogjort på hemmaplan då ;)
kram