lördag 16 januari 2010

Härlig tid

Godmorgon alla bloggvänner... det är lördag morgon och jag njuter av lugnet här hemma som fortfarande råder. Snart vaknar barnen och då blir det liv i luckan. Det är inte många lugna stunder i vårt hus numera. Det ser åtminstone lillprinsessan till! Men det är en härlig tid vi lever i...

Tankar ur en lillprinsessas dagbokAtt lära sig stå på egna ben är en fantastisk konst. Man når så mycket högre och får ett helt annat perspektiv på tillvaron. Att det finns så mycket saker att se och upptäcka...
När man har lärt sig att stå, då når man upp till så många saker. Allt ska man hälsa på... gärna ge en puss till lilla grodan... skaka hand med alla blommor och smaka om blomjorden är tillräckligt våt. Ibland händer det att nånting faller i golvet och går sönder... oops! Men vad gör det, det finns ju så många saker kvar!
Att bygga är hur kul som helst! Tänk om man skulle bli byggnadsingenjör som vuxen... ja, det tror jag. Så duktig som jag är på att bygga! Då skulle mamma bli glad... jag kunde bygga många vackra hus till henne!

Ja, det är en härlig tid vi lever i. Dagarna är fyllda av spännande uppdrag från morgon till kväll. Ingen dag är den andra lik. Det är alltid lika spännande att se vad dagen för med sig!


Hoppas att även din lördag blir en härlig dag!

Kram Sabina

9 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Ooooh såna bulliga gulliga fossingar! Såna man vill pussa på, hihi!
Jag håller fortfarande min treåring som bebis, hmmm...

Havtornsbär har vi rätt mycket i frysen också, men vi är lite för dåliga på att äta dom, glömmer liksom... Ibland gör vi kräm av den pressade saften och tillsätter jordgubbar eller rivet äpple. Cheesecake med havtorn är också gott!

Trevlig helg till hela familjen!
kram, Ann-Christine

Anonym sa...

Oj, vad härliga bilder på lilla prinsessan. Prydnadssakerna lever ett farligt liv. :) Ha en riktigt trevlig lördag ni med. Kanske vi ses på skridskobanan? Kram Mia H.

Livet på Vestergård sa...

Härliga bilder! Min lördag är härlig just för att det inte är så lugnt i huset som det annars brukar vara :)
Livet har olika skeden ! Ha det bra. Kram Kicki

Tiinali sa...

Hei, ihana pikku vipeltäjä.

alegni sa...

åhh, hon är så gosig, er lilla prinsessa. man kan ju inte ens bli arg på en sån om något råkar falla i golvet och gå i kras, eller?
ta vara på tiden, för den går så fasligt fort! imorgon fyller vår äldre son nitton. jag fattar inte vart åren försvunnit :/
kram

Galleri MochB sa...

Ååå vilka härliga små knubbiga fötter :O) Hos oss har vi också haft liv i luckan i dag med kompisar i olika omgångar...

Anonym sa...

HEJ

grodan är ju helt fantastisk !! jag är en samlare av grodor, så jag måste få fråga vart har du köpt den vackra som Ni har ???

mvh elisabeth , som brukar tittat in på din blogg..

Lyckoslanten sa...

Mums, vilka gulliga fötter! Minns när mina söner hade så pussvänliga fossingar. Nu är det skonummer 45 eller nå't. :o) Njut av gullungen & Co! ~ Ann-Lis

Anonym sa...

Mmmmm...lilla gummans "fotona"! Kram från mommo!