lördag 30 januari 2010

En upplevelse för smaklökarnaIgår var det invigning av den nyaste av restaurangerna här i stan, en Indisk sådan. Jag och mannen hade glädjen att få besöka restaurangen medan barnen hade glädjen att få besök av farmor (eller var det farmor som hade äran att få besöka barnen). Anyway, så var det en kulinaristisk upplevesle och smaklökarna fick sätta sig på plats.

Jag tar med glädje emot alla nyföretag som etablerar sig här, speciellt de som erbjuder god mat! Hoppas att kundunderlaget räcker till så att de klarar sig i konkurransen bland alla pizzerior och "marmarior". Nepal théet som bjöds till efterrätt var en häftig smakupplevelse, sött och starkt på samma gång. Tror det gjorde susen mot min förkylning!

Kylan ute tycks hålla i sig... jag tror det blir att softa här hemma idag. Måste kurera min förkylning...host... och det bästa receptet är varma tofflor, en skön filt att kura in sig i och titta på Robinson finalen ikväll.

Skön lördag önskar jag er!

Kram Sabina

8 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ingenting er som god mat og drikke:)
Håper du blir frisk snart....
Goeklemmer

Anonym sa...

Härligt med en ny restaurang i stan. Vad roligt att höra att de bjuder på god mat. Ha en riktigt trevlig kväll. Kram Mia

alegni sa...

vad roligt! en indisk restaurang saknar jag verkligen här också. hittills har jag fått stå för all indisk mat själv. nå, det går ju det också ;)
var ligger den nya restaurangen?
trevlig fortsättning på helgen. kram

Ocean showroom sa...

Så herlig med reataurantbesøk!Alltid gøy med noen nye som etablerer seg! Er en stund siden min mann og jeg var på restaurant, mitt siste restaurantbesøk var med Alexandra i Stockholm:) Vi spiste kjempegod mat og vinen var den beste jeg har smakt på lenge!
Ha en fin lørdag!
Klem, Lene

Livet på Vestergård sa...

Så roligt med restaurangbesök och god mat. Kurera dig bra nu så att du blir frisk.
Kram Kicki

Anonym sa...

" Den största av alla kärlekar är kärleken till mat", har jag läst nånstans. Om det var Indiskt så doftade det jasminris långt ut på gatan. Dit vill jag oxå gå nån gång, kanske med min dotter på tumis. Ha ett bra veckoslut, vila och sånt! Ma

NeMa Design sa...

Jo men visst är det gott med indiskt! Men såååå starkt.
Hoppas du kryar på dig!
Ha en skön lördag under filten ;o)
Kram Malin ♥♥♥

Lyckoslanten sa...

Vilken fin bild till ditt inlägg! Indiskt är gott! Jag använder ofta indiska kryddor i matlagningen, men en sådan restaurang skulle jag gärna besöka! Skönt ni fick gå tumis! Ha en skön söndag! ♥ Ann-Lis