tisdag 29 december 2009

NyårsplanerTvå dagar kvar till nyår. För en gångs skull behöver jag inte fundera på nyårsmenyn, eller över huvudtaget vad man ska göra på nyårsafton. Det har andra gjort åt oss.. hihi, vi är nämligen bjudna på bröllop. Det ska bli trevligt med ett vinterbröllop, speciellt nu när det har kommit så mycket snö. Det kommer att vara sagolikt vackert!
Dottern ska vara brudtärna och vi har idag varit i kyrkan och övat. Själv har jag fått äran att dekorera festplatsen, så det blir morgondagens program. På avstånd har jag följt med hur brudparet i flere månaders tid har ordnat och arrangerat inför bröllopet.

Det är snart tio år sedan mitt eget bröllop, så jag hade nästan glömt bort hur mycket arrangemang ett bröllop kräver. Men det är värt all möda, för bröllopet är absolut en  av de största dagarna i ens liv. Jag önskar brudparet lycka till inför den stora dagen!

Vad har ni andra bloggvänner för planer inför nyårsaftonen? Tyvärr hinner jag inte kika in i alla bloggar nu, men blir så glad för alla kommentarer ni lämnar här. Hoppas ni får en underbar nyårsafton!

Kram Sabina

13 kommentarer:

Limetwig sa...

Oh så spännande att få vara med och dekorera och göra det där extra som gör festen ännu bättre! Ett så fint halsband, present till bruden?
Jag behöver inte heller tänka så mycket inför nyår för vi är bortbjudna och ska bara ha champange med oss, trevligt!

Ha det bäst och lycka till!
Åse

Livet på Vestergård sa...

Vilka trevliga nyårsplaner ni har!
Vad roligt att få dekorera festplatsen :) och vad roligt att dottern får vara brudtärna. Det blir ett roligt minne för henne.
Allt gott! Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Bättre nyårsafton än så kan man väl knappast få än att få dela den glädjen. Jag minns när min äldsta pojke var brudnäbb, så fin han var.
Vi firar nyår med våra vänner sedan 25 år tillbaka, denna gång hos dem. Önskar dig Lycka till med arrangemanget! ♥ Ann-Lis

Louise sa...

Så festligt att få gå på bröllop på nyåret! jag har turen att inte heller behöva fundera på nyårsmenu eller dukning för vi är också bortbjudna. Roligt! men raketer och skumpa är inhandlat!Gott nytt framgångsrikt år önskar jag dig sabina!

Karin - Mina Rum sa...

Låter härligt med ett nyårsbröllop! Har aldrig varit på vinterbröllop själv men det verkar så vackert och romantiskt, speciellt om det ligger en massa snö. Hoppas du får riktigt trevlig och lycka till med dekorationerna.
Gott Nytt År!
Karin

Ocean showroom sa...

Hej Sabina! Snacka om drömbröllop med all denna vackra vita gnistrande snö. Mysigt och stort att dottern ska vara brudnäbb. Ha ett riktigt gott nytt år! Kram Alexandra

alegni sa...

vad intressant med ett vinterbröllop och spännande för dottern att få vara tärna :)
vi firar in det nya året på hemmaplan tillsammans med goda vänner, god mat (förhoppningsvis) och goda drycker.
gott nytt år! kram

Hem och Lycka sa...

Vad mysigt med ett bröllop, vackra pärlor..

kram

Anonym sa...

Från mej en STOR LYCKÖNSKNING till brudparet! Må dom leva lycliga i alla sina dagar! Lycka till med dekorationerna och lycka till även till brudnäbben! Ma

Anonym sa...

Ett riktigt gott nytt år önskar jag hela familjen S. En stor kram från Mia H.

Stjärnor & Champagne sa...

Vill bara titta in och önska dig gott nytt år...

Kram Anne

Sydämellä sa...

Gått nytt år
tiina

Limetwig sa...

Tittar in för att önska dig ett GOTT NYTT ÅR!

Kram Åse