måndag 9 november 2009

God måndag morgon
Bild Brocante Home


Godmorgon!

Tänkte börja veckan med en shabby bild eftersom jag känner mig lite shabby idag. Mycket vacker och romantisk bild...inte riktigt min stil, men vacker att se på! Perfekt att börja måndag morgon med, som annars inte är någon riktig höjdare. Jag känner mig extremt trött och trög idag. Det blev lite för mycket farsdagstårta igår! Måste fort hitta på något kul, så att jag kommer igång.

Tänk att det snart är jul. Den kommer lika överraskande varje år. Har ni börjat julpynta och pyssla redan? Jag har inte ens tänkt tanken... vet med mig själv att jag tröttnar på julen innan den ens är här, ifall jag pyntar för tidigt. Men julklapparna ska jag ta itu med denhär veckan.

Ha en mysig vecka! Vi hörs!

Kram Sabina


14 kommentarer:

alegni sa...

jag har börjat tänka i jultermer, och faktiskt köpt lite julrelaterade grejs redan, men jag försöker lägga band på mig själv bäst det går ;)
julklapparna brukar normalt vara skaffade kring första advent, men i år ligger jag efter, för dem har jag inte ens börjat tänka på än!
hoppas du börjar känna dig bättre snart!
kram

StrandviksVillan sa...

Hehe, shabby kan man ju tolka på flera sätt! Själv är jag ganska shabby just nu med sladdrigt nattlinne (under en tjusig morgonrock visserligen) och shabbigt hår. Kanske jag skulle piggna till och komma igång om jag tog en dusch först, hihi!
Å på tal om vad man stoppade i sig igår så borde jag ta några tramp på min crosstrainer innan duschandet :P

Jag har nog börjat fundera på julen, ser riktigt fram emot det :) MEN - i fredags och lördags hade vi superstressigt på jobbet, så det ser man inte fram emot innan jul...

Ha en fin dag honey!

Vekarus sa...

Ihan on väsähtänyt olo täälläkin ja pitäisi jaksaa lähteä työmatkalle...

Voimia viikkoosi!

Signe 1 sa...

Riktigt romantisk och fin bild:-)! Önskar dig en bra start på veckan, kraam Sofia

Louise sa...

Det tycks vara många som är ganska vissna och slitna just nu. Själv sitter jag också med tjockt huvud och täppt näsa.
Håller med dig, bilden är vacker att se på men för shabby for me.
ha en bra vecka!

Kris sa...

Jo det där känner jag igen... Tänkte på morgonen att jag stannar i sängen hela dan ;) tänk med lite kaffe, en spännande bok och lita.. mycket choklad;)

Men jag steg upp i alla fall, ss ordentliga mammor gör!
Har ledig dag i dag och det e massor som ska fixas.
Hoppas att tröttheten går över!
Kristina

Anonym sa...

Sällar mig också till den shabbiga skaran. Frusen, trött och hängig sammanfattningsvis.

Lite kliade det i fingrarna när snön kom. Längtar efter utomhusbelysningarna man hänger upp till jul. Blir så mycket ljusare då. Vi reser iväg på två till Åbo i början av december och handlar alla klappar på en gång. Kombinerar mys och shoppimg :)

Trevlig vecka!

Åsa

Livet på Vestergård sa...

Härlig bild, om än inte riktigt min stil heller. Många verkar känna sig shabbiga denna morgon. Själv skulle jag gärna stanna hemma denna måndag men det går väl inte för sig :)
Ha en bra dag!

Mina dagar sa...

Jag skulle gärna ligga och läsa en bok i den sängen! Så fint!
Jag köpte mina första klappar i somras. Tanken var att jag skulle vara klar SUPERTIDIGT i år för jag tycker det är så OTROLIGT stessande att var ute bland alla irrande människor när det börjar närma sig jul. Men har jag lyckats,NEJ:(
Men om jag försöker vara klar den här veckan eller nästa så är det ju mer än godkänt!

Ocean showroom sa...

Jag har inte börjat pynta ännu men tror jag ska köpa några julblommor idag! Jag är tvärtom tycker att jag börjar för sent så jag får inte njuta nog av julen! :-) Ha en fin dag! kram alexandra

Lilja's Corner sa...

Jag ska nog börja förbereda julen så smått den här veckan. Lite åt gången, så hoppas jag slippa julstressen sen. Men pynta gör jag inte förrän lillajul!

Ha en bra vecka!

Kamomilla sa...

Julklapparna planeras, en del är redan fixade ;) hihi.
Jag pysslar på och gör pynt men pyntar inte ännu. Bara fixar klart i tid så är det bara att plocka fram sen.
Vacker bild, indeed!

lyckostunder sa...

Jag börjar så småningom tänka på julklappar och känslan av att börja fixa inför jul har kommit redan. Pynta gör jag inte ännu, men smygtittar dock på alla fina dekorationer i butikerna!

Ha en bra vecka!

Stjärnor & Champagne sa...

Vad du är duktig, julklappar...Jag är alltid ute sent men men det blir säkert ingen ändring på det i år heller. Bilden är underbar...Jag är inte schabby men jag kan tycka att det är underbart att titta på...

Kram Anne