måndag 2 november 2009

Eros
Jag förstår inte mycket av det han sjunger... kanske är det just därför jag gillar hans sånger... har alltid gjort! Min idol genom tiderna, Eros Ramazzotti. Om två veckor bär det iväg till huvudstaden för att gå på Eros konsert. Det ska bli så kul. Vi åker med bästa vännerna, ska samtidigt passa på att shoppa lite, äta god mat och njuta av den härliga italienske, inte helt badlooking, Eros.

Och vet ni vad? Dagen till ära har jag gjort ett alldeles speciellt trendsmycke, med texten EROS RAMAZZOTTI, som jag ska bära den kvällen. Han skulle bara veta, Eros, att jag gjort ett smycke med hans namn på. Undrar om han skulle bli rörd... knappast, så många fans som han har! Men jag tror nästan att ingen annan har ett exakt likadant smycke.

Vill du också ha ett trendsmycke, med valbar text (jag lovar, det behöver inte stå Eros på det!) så titta in i min smyckesblogg och gör en beställning.

Dessutom pågår min smyckestävling ännu idag, fram till kl 22 finsk tid. Den som inte har deltagit, hinner ännu. Klicka HÄR. Ska bli spännande att dra vinnaren ikväll!!

Lycka till alla!
Kram Sabina

12 kommentarer:

alegni sa...

att få se sin idol lajv är så häftigt!
personligen är signor ramazzotti ingen favorit, men det är ju bra att någon gillar honom :)
hoppas ni får det riktigt gott på resan, och så hoppas jag på god tur för egen del ikväll!
kram

Vekarus sa...

Minäkään en ymmärrä, mutta rakastan hänen ääntää ja kauniilta kuulostavaa tekstiä :-)

Ihanan korun olet tehnyt ja pääset sen kera vielä paikan päällekin! Vau!

Signe 1 sa...

Vad skoj att du ska går på en Eros-konsert:-) Han var en favvo till mig oxå när det begav sig, hihi. Ha en finfin dag, kram Sofia

Ocean showroom sa...

Tenker han hadde blitt sjarmert hvis han visste du hadde et smykke med hans navn! Kjempeflott var det!
Ha en super ukestart!
Klem, Lene

Lilith sa...

Vad roligt att ni ska gå på konsert med Eros! Jag gillar också hans musik, fast jag inte förstår italienska... Men italienska är ett vackert språk och hans låtar blir till en härlig helhet även om man inte förstår vad han sjunger!

Louise sa...

Nog tycker jag att han lite borde ta och hicka till om han sku veta att en beundrare gjort ett fint smycke med hans namn på...
Tycker också om hans italienska sånger. Sist (för 2 veckor sen) då jag hörde en sång i radion på vägen till jobb skruvade jag upp volymen extra mycket och sjöng med...glömde fartkameran...Klick, polisförevigad mitt i eros ballad ;/

Camillas Foto sa...

Vad snyggt!
Nog skulle han bli lite rörd, tror du inte?
Vad kul att gå på konsert, min senaste var förra sommaren, Leonard Cohen.

Ha det bra
Kram

Jenny sa...

Ciao Sabina!

Åh lyckliga du som ska se Eros live!! Har gillat hans musik sen tonåren och började läsa italienska på gymnasiet för att kunna förstå hans texter:)
De är väldigt vackra o poetiska!

Ha en toppenkväll!

Kram Jenny

Anonym sa...

Det blir säkert en kväll att minnas! Stämningen på konserter är ju oftas helt underbar!!

Eros har ju sådana typiska låtar som man sjunger med till högt utan att veta vad han egentligen sjunger... Skruvar ibland upp volymen i bilradio så högt att rutorna nästan sprängs!

Kram, Åsa

Kamomilla sa...

WoW! Han skulle bara veta!! Nu har du visst dragit lotten, klockan är 22.15... Oj jag önskar så....

Lyckoslanten sa...

Han är bra Eros! Jag har några skivor och när han kom på radio Nova när jag körde bil idag skruvade jag upp på högsta volym! Han skulle bara veta om det där smycket!

Anonym sa...

Hello!

Det ska bli jätte kul att åka nästa helg med er på konserten. Oj vad det ska bli skönt att få njuta utan att behöva "vakta" barnen hela tiden. Lyx....

Hörs vännen!

Kram, MM