måndag 16 november 2009

Buongiorno


Godmorgon eller Buongiorno!

I mitt huvud dunkar musiken fortfarande, blandat med ett virrvarr av italienska fraser. Lördagens konsert med Eros Ramazzotti var en häftig upplevelse. Att höra en konsert live är magiskt och även om artisten syns som en miniatyr uppe på scenen, så har man sett honom i verkligheten!

Det blev en toppenhelg, en avkoppling från vardagsrutinerna. Nu är jag hemma igen, omgiven av vardagssysslor och ett sjukt barn. Men med musiken dunkandes i mitt huvud går allt som en dans.

Veckans program kommer att bli smyckestillverkning. Jag är glad för alla beställningar som droppat in, det håller mig sysselsatt och jag gillar verkligen min nya hobby.


Hoppas ni alla får en fin och händelserik vecka!
Sköt om er!

Kram Sabina

10 kommentarer:

Hemmets ljuva stunder sa...

Hej sabina!

Härligt och få gå på konsert!

Men jag måste säga att Milow som du har på din blog är såååå....underbar! jag brukar bara öppn upp din blog bara för att få lyssna!
han är bra!

Kram lisa

StrandviksVillan sa...

Måste verkligen varit kul!
En konsert går ju inte att jämföra med att sitta och lyssna för sig själv.

Ha en trevlig pysslig dag!
Själv ska jag greppa penseln så fort Lillebror tar sin tupplur, ska oxå hinna sy en hel del innan dagen är slut. Please ge mig flera timmar på dygnet!!

alegni sa...

jag förstår att du har svårt att landa i vardagen. jag brukar sväva upp bland molnen i veckor efter dylika konserter ;)
jag har också pysslat idag - har sytt och tryckt åtta julklappspåsar à la kamomilla.
ha en bra dag, hoppas att inte fler flickor insjuknar hos er!
kram

Lilith sa...

Kan tänka mig att det var en fantastisk konsert! Lyssnade på Eros (dock på CD i mitt fall) senast igår, han har en härlig röst och jag älskar italienska...
Hoppas sjuklingen kryar på sig, och att inte någon av er andra blir sjuka heller!

Lyckoslanten sa...

Hm... Jag var också i huvudstaden den här helgen, men missade tyvärr Eros till förmån för Svenska Teatern. Man kan ju inte få allt, men jag hade gärna kastat ett öga och ett öra på honom. ;o)

Jenny sa...

Ciao Sabina!

Åh lyllos dig som fått se Eros live:)

Hoppas han kommer till Göteborg någongång, då ska jag gå o kika jag oxå!

Arrivederci!

kram Jenny

Anette Willemine sa...

Å, det må ha vært kul!
Ha en deilig kveld!
Klem fra Anette Willemine

Lilla huset på prärien sa...

Åhh Eros Ramazotti! Han är ju så bra! Vad coolt att varit på hans konsert. Jag visste inte ens om att han var i Sverige och spelade!?

Lyckans ost :)

Kram Jenny

Anonym sa...

Ett sjukt barn!? Här en febrig mormor, kom som en blixt på eftermiddagen. Kan vara sviter från vaccinationen för en vecka sen, säger dom kloka. Who knows? Barn har starka bobbor men nu e man ju "hyper" för det där svinis, just för barnens skull. Krya på sej där!! Kram!

Limetwig sa...

Ohh Eros, kommer ihåg när jag hörde första låten med honom. Var 15 år och på semester med familjen i Italien... magiskt:)

Låter som om du hade det jätte bra i Helsinki! Lite "lyx" är aldrig fel, för det tycker jag det är när man kan åka iväg så en helg.
Lycka till med smyckena,de blir säkert jättebra. Visst är det kul att skapa...

Åse