söndag 18 oktober 2009

Så kan det gå!

Har ni nånsin varit med om att vara ute i rätt tid, men på fel plats!?! Det har jag!! Senast igår... och platsen var inget mindre än en begravning!
Ni kan tänka er känslan, när jag stod där ute på kyrkotrappan, fem före begravningen skulle börja, och insåg att jag befinner mig vid fel kyrka!!! Gaahhh! Kyrkan där begravningen skulle äga rum var mer än tio kilometer borta, och jag hade exakt tre minuter på mig att köra dit. Dessutom visste jag inte exakt var den kyrkan låg. Vad gör man? Hoppar i bilen, gasen i botten, inte tappa kontrollen...nu är det fokus som gäller!

Tack och lov fanns inga poliser i närheten (mitt körkort hade antagligen rykt) och tack mitt sjätte sinne för att jag hittade rätt kyrka. Det tog mig tio minuter att komma fram till dörren. Smög mig sakta in i kyrkan, och kom precis i rätt ögonblick när det var min tur att gå fram och placera blomsterbuketten. Det kan man kalla bra tajming.

Slutet gott allting gott. Det var en vacker och stämningsfull begravning. Jag är glad att jag fick uppleva den, trots allt! Men hur det gick när jag skulle köra tillbaka hemåt sedan! Ja, det är en annan historia och den berättar jag imorgon...

Önskar er alla en riktigt skön söndag!

8 kommentarer:

Kamomilla sa...

Ojojoj!! Vilka ingredienser till en katastrof! men tur då, att allt slutade bra trots allt!

Louise sa...

Det där är nog något man inte skulle vilja uppleva...men som du konstaterade slutet gott allting gott!
Ha det bra!

Ocean showroom sa...

Åh..hjelpe meg!! Ja, det kan jeg med sikkerhet si at jeg ikke har vært med om! Bra du rakk riktig begravelse likevel, men for en følelse det må ha vært da du forsto at det var feil begravelse først!

Venter i spenning på fortsettelsen av historien!
Ha en fortsatt fin søndag!
Klem, Lene

Malin sa...

Så dråpligt! Vilken tur att det gick bra och att du kom hem i en bit. Nu till något helt annat.... Jag skulle behöva lite råd hur man gör för att få till den översta bilden med rubriken som du har gjort det, alltså med flera bilder... Antar att det är gjort i paitshop?! Har du några tips?
MVH Malin

StrandviksVillan sa...

Nämen! Vad har du nu varit ute på?

Vilken tur att du hann fram för att delta i begravningen...
Så vackra blommor.

Ha en skön kväll!

alegni sa...

men hjälp ändå! vore intressant att veta vilka tankar som for genom ditt huvud när du konstaterade att du var på fel ställe...
men slutet gott, allting gott (o vilken tur att polisen förstod att hålla sig undan just då) :)
kram!

Ocean showroom sa...

Vilken tur att det löste sig! Det var verkligen ett "film-ögonblick" kan jag tänka mig! Ser fram emot fortsättningen! Kram Alexandra

Lilith sa...

Oj oj, det var dramatik på högsta nivå! Panik, panik... Tur att du hann i tid i alla fall!