torsdag 29 oktober 2009

Förgyll dagen med ett leende"En babys enda försvarsvapen är leendet. Men det har räckt för att den mänskliga rasen ska fortleva"

- Pam Brown -


Nu går vi i väntans tider hos oss... barnen ska få en ny kusin inom kort och det ska bli så roligt med en till baby i släkten - och många fler leenden! Lycka till!

Önskar er alla en fabulous day!
Kram Sabina


PS. Du har väl inte missat min smycketävling som pågår tom 2.11. Om du vill vara med och tävla så klicka HÄR. 

7 kommentarer:

Vekarus sa...

Ihana kuva, ihana hymy!

StrandviksVillan sa...

Vilken sockertopp!

Hann nästan hicka till lite... trodde det var hos er det skulle bli utökning, hihi! Du skriver "en till baby" men när den nya har anlänt så kommer du nog tycka att din egen bebis plötsligt är sååå stor! :D
Nåja, visserligen håller jag fortfarande vår 3-åring som bebis, han är ju ändå minst hos oss... :P Men nästa år får våra barn också en liten kusin, ser så fram emot det!

Fabulous day till dig med!
kramis!

Anonym sa...

Ja nog är livet värt att leva! Den fina bilden på lillon gör att hjärtat tar ett extra skutt. "Leendet du sänder ut vänder åter till dej". Spännande tider, oh jaa!(Nånting hänt med min kommentarsruta. Bloggnamnet borta?)

Ocean showroom sa...

Här går vi också i väntans tider! Både min syster och min bästa vän väntar barn inom några veckor!! :-) Ha en fin dag och jag sänder dig ett stort leeende från mitt-inte lika söta- 35-åriga ansikte!! Alexandra

alegni sa...

det där leende får vem som helst att smälta :)
kan du tänka dig - på träffen med mina två väninnor i tisdags fick vi faktiskt också en likadan babynyhet som ni fått. man blir så glad!
kram

Louise sa...

Så god och glad liten unge på fotot! :O)

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Fin bild o vackert skrivet!! Har en liten guldklimp hos mig..8 månader..o han förgyller varenda stund hos oss!HÄRLIGT!
kul att kika in hit!!
Trevlig Alla Helgonna Helg
Kram Millan