onsdag 23 september 2009

Vitspray & Newlook

Hej därute i stugorna!

Under veckan har jag rotat uppe på vinden och gått igenom en massa skräp, som ligger och väntar på sitt öde... kasta bort eller ta i användning? Varför sparar man överhuvudtaget gammalt skräp som man inte vill ha?? Kanske just för den replikens skull... "ifall jag någon gång skulle behöva"...

Nu har jag gett några övergivna gamla prylar en sista chans, att få bli kvar i detta hus. Men endast efter att dom fått sig ett lyft, med hjälp av vitfärg. Ett exempel är dessa ljushållare, som jag egentligen inte gillar för dom är lite för romantiska för min stil. Men pga. vitfärgen får dom ändå hänga kvar ett tag.
Så fort jag hinner fota, ska jag visa mera saker som fått sig en behandling.
Ha det gott alla som kikar in här!

Kram Sabina

9 kommentarer:

Vekarus sa...

Niistähän tuli todella kauniit!

Kamomilla sa...

Aj vilket lyft! Snyggt! Visst är det härligt med spraygfärg...

Gillade lampan i förra inlägget också! Jättefint!

StrandviksVillan sa...

Visst är det superduper med sprayfärg - enkelt och snabbt!
Dom där blev definitivt finare i vitt.

Sanna sa...

Det blev ju jättefint!!Borde också ta och köpa sprayfärg och måla några bruka ljusstakar vita. Lampan på plankan var ju helt... underbar!!
Kram Sanna

Stjärnor & Champagne sa...

Aha ny musik hihi...Jag som alltid brukar ha din blogg uppe hela kvällarna och lyssna på musiken. Ja varför sparar man allt??? Vilken skillnad med vit färg inte klokt...Lampan blev jättefin..

Kram till dig/A

alegni sa...

jag har köpt sprejfärg för en tid sedan, men inte kommit mig för att använda den ännu. ditt resultat blev i alla fall jättefint!
kram

Lilith sa...

Vilken skillnad lite färg kan göra! Verkligen snyggt! Själv har jag sprayat en rottinghylla vit, för att få den att passa bättre in i sovrummet som vi renoverade i vårvintras. Blev så mycket fräschare i vitt! Har dessutom ett par silverskålar som jag ska prova att spraya, inspirerad av alla bloggare som gjort just det! :)

Ocean showroom sa...

Fin i vitt! Får nog prova lite sprayfärg jag också! Ha en fin dag. Kram Alexandra

Hemmets ljuva stunder sa...

He sabina!

Vilken bra ide!
Det där ska jg nog oxå göra!

Vad enkelt igentligen!

Kram Lisa